banner
banner

Τι θα φάμε σήμερα; | Φαχίτας με κοτόπουλο

Τι θα φάμε σήμερα; Μια ερώτηση, χιλιάδες συναισθήματα! Αν είσαι από εκείνους που δεν...

Τι θα φάμε σήμερα; | Κοτόπουλο κοκκινιστό με κρεμμύδια

Τι θα φάμε σήμερα; Μια ερώτηση, χιλιάδες συναισθήματα! Αν είσαι από εκείνους που δεν...

Τι θα φάμε σήμερα; | Κοτόπουλο στο φούρνο με ελιές, σταφίδες...

Τι θα φάμε σήμερα; Μια ερώτηση, χιλιάδες συναισθήματα! Αν είσαι από εκείνους που δεν...

Κάθε Τετάρτη με 1+1 και φύγαμε για Fingers!

Κάθε Τετάρτη στο Fingers ισχύει η προσφορά 1+1 από όλα τα προϊόντα φαγητού! Ισχύει στις τιμές καταλόγου για...

Το Λάδι και Ρίγανη (Πεζόδρομος Ικτίνου) δίνει γεύση στη βραδινή σας...

Στην ερώτηση «ποια είναι η αγαπημένη σου μέρα;» η πλειοψηφία των θεσσαλονικέων θα απαντήσουν...

Φαλάφελ και βαλκανικές μουσικές στην Παραλία Θεσσαλονίκης

Δοκιμάστε το σήμα κατατεθέν της Αιγυπτιακής κουζίνας: Φαλάφελ! Το Falaifel θα βρίσκεται το βράδυ της...

7 Years «To Manitari» Cocktail & SAX Night

Την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου το εστιατόριο "Το Μανιτάρι" γιορτάζει 7 χρόνια δημιουργίας και γεύσης. Η Βραδιά...

Ο «Γαστρονόμος» βράβευσε παραγωγούς, μεταποιητές και εμπόρους ελληνικών τροφίμων που επιμένουν...

Η Ελλάδα που παράγει και προκόβει Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12...

Σήμερα θα σας πω μια ιστορία…

Μια ιστορία που μυρίζει «γιαγιά» ...αν θες να "μπεις" στην ιστορία μου, άκου  παράλληλα αυτό... https://www.youtube.com/watch?v=DU3GHx-_uoU Με...

Τα μυστικά των γεμιστών

Αγαπάμε την παραδοσιακή κουζίνα και κρατάμε την συνταγή 100 χρόνων Με προγιαγιά Μικρασιάτισσα και γιαγιά...

Χταπόδι ξυδάτο

Συνταγή γρήγορη και φυσικά δοκιμασμένη χρόνια τώρα... 1 μικρό μυστικό, για χρώμα καραμελέ! Υλικά: 1 χταπόδι 2 φύλλα...

Φτιάξε τον δικό σου ζωμό!

Μήπως ήρθε η ώρα να πετάξεις τους έτοιμους ζωμούς; Βήμα-βήμα με απλά υλικά, η...

Συκώτι μόσχου με λαχανικά εποχής και σάλτσα βουτύρου

Αν σου αρέσει το συκώτι, σήμερα σου δίνουμε μια ακόμα επιλογή για να το...

Βγαίνουμε για μπύρα στο Sante cafe bar | Το πολύχρωμο στέκι...

Θα σας κερδίσει με τα χρώματα, τα ιδιαίτερα διακοσμητικά στους τοίχους και τη ζεστή...

Η Θεσσαλονίκη τιμά την παγκόσμια ημέρα Cheeseburger

Το αγαπημένο μας burger έχει σήμερα την τιμητική του με την ιστορία του να ξεκινά...

Φύγαμε για brunch στο Π22!

Πλέον επέστρεψε με νέα διάθεση, ανανεωμένες ιδέες και τα πλούσια πρωινά του, που γίνονται...

To thessbrunch πηγαίνει στο Mediterranean Palace Hotel

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται μετά τις καλοκαιρινές...

To thessbrunch πηγαίνει στο Holiday Inn Thessaloniki

Το φθινόπωρο είναι η εποχή της Θεσσαλονίκης και το thessbrunch επανέρχεται μετά τις καλοκαιρινές...

Το μεγαλύτερο αγρο-γαστρονομικό πάρκο στον κόσμο ανοίγει στην Ιταλία (video)

Ένα εντυπωσιακό project για το πως οραματίζονται τη νέα εποχή στην ιταλική γαστρονομία συνδέοντας...

Το πιο γευστικό διήμερο μας περιμένει ανατολικά

Για τους λάτρεις των γεύσεων αλλά και τους επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης...

τα πιο πρόσφατα