Ανοίγει μια νέα κατηγορία σχεδίασης που δεν γνωρίζει κανείς αν πρόκειται για new classic, new vintage ή chic classic και αυτό δημιουργεί ένα μοναδικής αισθητικής σκηνικό, που μας μεταφέρει σε κάποια από τις γραφικές γειτονιές της γαλλικής πρωτεύουσας. Μιλάμε φυσικά για το νέο κατάστημα της οικογένειας Παπασωτηρίου, που σχεδιάστηκε από το γραφείο VagDesign, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον αριθμό 6 της Παύλου Μελά. Γίνεται, λοιπόν, φανερό ότι η «γλυκιά ιστορία» της Θεσσαλονίκης γυρίζει μία ακόμη σελίδα.

Μπορεί να βρισκόμαστε αρκετά μακριά από την γαλλική πρωτεύουσα, ωστόσο με την είσοδό σας στον χώρο τους θα μεταφερθείτε σε αυτήν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! Παρακάτω θα σας πούμε όλες τις λεπτομέρειες και την εμπειρία μας από το καινούργιο Ζαχαροπλαστείο Παπασωτηρίου του κέντρου.

Εκεί που ξεκίνησαν όλα

Το πρώτο ζαχαροπλαστείο «Παπασωτηρίου» ιδρύθηκε το 2005 στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, εφοδιάζοντας τη χονδρική. Η εμπιστοσύνη των πελατών, οι απαιτήσεις και η ανάγκη για ποιοτικά γλυκά, οδήγησαν το 2011 στη δημιουργία καταστήματος λιανικής πώλησης, το οποίο εξυπηρετεί και το κοινό, με προϊόντα ζαχαροπλαστικής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Το 2015 εγκαινιάζεται το δεύτερο κατάστημα «Παπασωτηρίου» στη Νέα Πολιτεία και γίνεται αμέσως πόλος έλξης, χάρη στον καλαίσθητο χώρο και στην εμμονή των ανθρώπων του στην ποιότητα. Πλέον, η ποιότητα «Παπασωτηρίου» είναι διαθέσιμη και στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο ολοκαίνουργιο τρίτο τους κατάστημα στην Πλατεία Φαναριωτών, με την υπέροχη θέα στον Λευκό Πύργο.

Ποικιλία σε αλμυρές και γλυκές προτάσεις  

Στα Ζαχαροπλαστεία Παπασωτηρίου θα βρείτε αγαπημένα γλυκά και αλμυρά εδέσματα, φτιαγμένα με ολόφρεσκα και αγνά υλικά, αγάπη και μεράκι.

Απολαύστε καθημερινά προτάσεις για πρωϊνό, γλυκές και αλμυρές προτάσεις, εντυπωσιακές τούρτες, χειροποίητο παγωτό, σιροπιαστά, κέικ και τσουρέκι, τυλιχτά κεράσματα, vegan επιλογές, πακέτα δώρων σε κουτιά πολυτελείας και πολλά ακόμη που θα τα ανακαλύψετε με μια επίσκεψη στον χώρο τους. Επιπλέον, θα βρείτε και όλα τα γλυκά των εορτών, αλλά και νηστίσιμες προτάσεις. Συνοδεύστε τις επιλογές μας με φυσικό χυμό ή εκλεκτό καφέ Hausbrandt 100% Arabica. 

Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε την τούρτα cookies, για την οποία φημίζονται, και θα μας θυμηθείτε!

Η τεράστια επιτυχία που απολαμβάνουν τα Ζαχαροπλαστεία Παπασωτηρίου δεν ήρθε τυχαία, αλλά οφείλεται στο πάθος της ομάδας με την ποιότητα. Όλα όσα θα βρείτε στα καταστήματά τους φτιάχνονται από τους ίδιους στο εργαστήριό τους, με εκλεκτά και προσεγμένα υλικά. Επίσης, οφείλεται και στις τιμές τους, οι οποίες είναι ιδιαίτερα φιλικές.

Μόλις το επισκεφθείτε, θα γίνει σίγουρα και το δικό σας αγαπημένο στέκι στην περιοχή για γλυκές απολαύσεις χωρίς ενοχές!

Διευθύνσεις
Λευκός Πύργος, Παύλου Μελά 6 | Τ: 2310 241300
Νέα Πολιτεία, Α. Τρίτση 100 | Τ: 2310 660300
Εύοσμος, Τ. Καρατάσου 25 | Τ: 2310 759475
Παραγωγική Μονάδα, 10ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Καβάλας | Τ: 23940 73733