banner
banner

Αστέρια Michelin στο Sani Gourmet 2018

Το Sani Resort για άλλη μια χρονιά συγκεντρώνει τον Μάϊο οκτώ chef βραβευμένους με...

Το Νυδρί φημίζεται για το φρέσκο ψάρι

Το Νυδρί στη Μενεμένη φημίζεται για το καλό φρέσκο ψάρι του! Ένα εστιατόριο θαλασσινών...

Άσπρο Άλογο: Ένα μεζεδοπωλείο – όνειρο στα ανατολικά

To Άσπρο Άλογο βρίσκεται στα ανατολικά, κοντά στη Βούλγαρη και συγκεκριμένα επί της οδού Γεωργίου...

BizBize Σύγχρονον Μεζεδοπωλείον

BizBize! Εδώ αισθάνεσαι σαν το σπίτι σου. Ένα σύγχρονο μεζεδοπωλείο, που παντρεύει με τον καλύτερο...

Το στέκι στον Αφρό

Το Στέκι στον Αφρό είναι ένα εκπληκτικό μαγαζί στην Πυλαία, και συγκεκριμένα επί της οδού...

Ένα ξεχωριστό Degustation Menu στο Lab του Γορίλα

Την Τετάρτη 21 Μαρτίου, η ομάδα των The Clumsies, Νο 6 στη λίστα των The World's...

Μπαζαγιάζι

Το ιδιαίτερο σημείο όπου βρίσκεται το Μπαζαγιάζι, μέσα στη στοά της νέας αγοράς αλλά...

Goût de France: Ρεκόρ συμμετοχών στις εκδηλώσεις για τη γαλλική γαστρονομία

Φέτος, η βραδιά γαλλικής γαστρονομίας στη Θεσσαλονίκη, που θα πραγματοποιηθεί από τη γαλλική πρεσβεία και...

Ψαροταβέρνα Ωκεανίς: Φρέσκο ψάρι, ποιότητα και νοστιμιά

Στην Καλαμαριά και, πιο συγκεκριμένα, επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα, η ψαροταβέρνα Ωκεανίς βρίσκεται...

Αλμυρή τάρτα με μπέικον καπνιστό και μανιτάρια

Ζύμη με υλικά που υπάρχουν στο ντουλάπι της νοικοκυράς, κρέμα με δύο υλικά, μανιτάρια...

Τι πρέπει να γνωρίζεις για την Εβδομάδα Σύγχρονης Μακεδονικής Κουζίνας (12/3-18/3);...

Στα πλαίσια των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας του Αθηνοράματος και του Alpha Guide, που από...

Η Κουζίνα της Αγλαΐας: μεζέδες και σπιτικά μαγειρευτά

Ένας γευστικός παράδεισος στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης "Η Κουζίνα της Αγλαΐας",...

Ιδανικό δεκατιανό: Μπάρες δημητριακών!

Ένα σνακ για μικρούς και μεγάλους. Χωράει στην τσάντα, του σχολείου, στον χαρτοφύλακα, μέχρι...

Αρλεκίνος: Βρήκαμε το πιο φιλικό και χαρούμενο στέκι του κέντρου

Ο Αρλεκίνος έχει μπεί στη ζωή της Θεσσαλονίκης με ένα συγκεκριμένο σκοπό. Να γεμίσει...

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας: Ένας νέος θεσμός γεννιέται στην Θεσσαλονίκη

Tο Αθηνόραμα και o Alpha Guide τονίζουν την αξία της ελληνικής κουζίνα μ' έναν νέο...

O Άκης Πετρετζίκης ανοίγει κατάστημα στη Θεσσαλονίκη!

O Άκης Πετρετζίκης ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το μεσημέρι της Σευτέρας...

Ψαροταβέρνα »Ο Γιάννης»

Η Ψαροταβέρνα "Ο Γιάννης" αποτελεί μια ξεχωριστή και λατρεμένη οικογενειακή επιχείρηση στην Περαία που...

Η Χαλκιδική συναγωνίστηκε την Αττική στους φετινούς Χρυσούς Σκούφους

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου απονεμήθηκαν οι Χρυσοί Σκούφοι 2018 στο Ball Room του ξενοδοχείου «Μεγάλη...

7+1 νέα σημεία στη Θεσσαλονίκη που πρέπει να γνωρίζεις

Η πόλη πάντα έχει νέες προτάσεις και εμείς ξεχωρίσαμε οκτώ συνολικά χώρους που συστήθηκαν...

Σημεία για Healhty food στη Θεσσαλονίκη

Αν ισχύει το "είμαστε ό,τι τρώμε" τι καλύτερο από το να χαρίζουμε στον εαυτό...

τα πιο πρόσφατα