Το Privee Events είναι εδώ και πολλά χρόνια μία από τις καλύτερες προτάσεις για την οργάνωση κάθε είδους εκδήλωσης. Πόσο μάλλον όταν μας υποδέχεται πλέον στους ανανεωμένους χώρους του, όπως η Promesse Privee, η ανακαινισμένη Premium Privee με εντυπωσιακό industrial luxury design και φυσικά στο Pool Garden. Το πολύ έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του αναλαμβάνει να μας εξυπηρετήσει άψογα είτε πρόκειται για μια προσωπική, κοινωνική ή εταιρική εκδήλωση ενώ μπορεί να καλύψει και τις ανάγκες για ένα catering υψηλού επιπέδου και σε άλλους χώρους ιδιωτικούς ή εκθεσιακούς. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς ότι συνεργάζεται με ανθρώπους που γνωρίζουν καλά κάθε πτυχή του event planning και της συνολικής διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Η ομάδα του Privee Events αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει διαφόρων ειδών events και εκδηλώσεις, όπως γενέθλια, cocktail parties, επέτειοι, μπουφέ party, δεξίωση cocktail, εγκαίνια, gala, δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων, παιδικά party, διαφόρων ειδών εταιρικά γεύματα. Πρόκειται για μία πλήρη κάλυψη για όλο τον νομό Θεσσαλονίκης, που όπως είπαμε, δεν αφορά μόνο τις εντυπωσιακές αίθουσες του Privee Events αλλά μπορούν να οργανωθούν και αλλού.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ανάλογη αισθητική με αυτή του χώρου συναντάμε και στα πιάτα και το service ενώ οι γεύσεις και οι δημιουργικές προτάσεις για τη σύνθεση του μενού ανάλογα με το ύφος των εκδηλώσεων είναι τέτοιου επιπέδου που θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις στους προσκεκλημένους σας.

Περισσότερο Privee παρακαλώ

Privee Events δεν είναι μόνο οι αίθουσες των εκδηλώσεων στη Θεσσαλονίκη αλλά και οι άλλες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του ίδιου ομίλου που μπορείτε να δείτε παρακάτω και να τις γνωρίσετε καλύτερα. Και εκεί η εμπειρία ετών αντικατοπτρίζεται στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να απολαύσετε κάθε στιγμή και να ζήσετε εμπειρίες που θα τα θυμάστε για πάντα.

Privee Events 

Hotel Privee Santorini 

Conceptum Mykonos Mega Yacht 

Kyklades Beach Restaurant

Chalkidiki Villas 

Info

Το Privee Events θα το βρείτε στη στροφή αεροδρομίου και μπορεί να φιλοξενήσει έως και 1.500 άτομα ημερησίως ενώ διαθέτει parking 500 θέσεων.

Ώρες Επικοινωνίας: 10.00 π.μ. έως 21.30 μ.μ.

Διεύθυνση: 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας (Στροφή Αεροδρομίου)

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310475101

Email: [email protected]

Facebook page: Prive Events

Website: privee.gr