Συνεχίζονται οι ιδιαίτερες γαστρονομικές βραδιές σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται εντός του κορυφαίου Ιδρύματος Τεχνών της πόλης.

Εννοούμε, φυσικά, το Ανφάν Γκατέ στο Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών. Ένας χώρος που παραπέμπει σε αντίστοιχους ευρωπαϊκούς και μία ομάδα ανήσυχων ανθρώπων στην κουζίνα και στο bar, μας περιμένει στο εσωτερικό, μετά από ένα γεμάτο γεύσεις και cocktails καλοκαίρι στην αυλή.

Εκεί μας περιμένει το επόμενου Degustation Menu Event, εμπνευσμένο από το Surf n’ Turf Style, που σημαίνει συνύπαρξη κρεατικών και θαλασσινών, όπως θα δείτε και στο μενού παρακάτω.

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, οι γευστικές είναι του chef Πρόδρομου Ασημάκη, τα εκλεκτά κρασιά του Κτήματος Μουσών (Muses Estate) είναι επιλεγμένα από τον οινολόγο Ανέστη Χαϊτίδη και όλα μαζί τα ταιριάζει ο Κώστας Γιάντσιος, ο δικός μας διευθυντή σύνταξης και δημιουργός του project FOODKG.gr

Η βραδιά θα συμπληρωθεί με ζωντανή μουσική από δύο εξαιρετικούς μουσικούς τον Δημήτρη Αγγελάκη (vibraphone) και τον Λέανδρο Πασιά (πιάνο).

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες προτείνουμε να κάνετε εγκαίρως κράτηση.

To Menu

Τιμή μενού συμπεριλαμβανομένων των επιλεγμένων κρασιών: 40 ευρώ

Αυστηρά περιορισμένος αριθμός κρατήσεων

Ώρα προσέλευσης: 20:30

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Αγ. Δημητρίου 159Α
(εντός του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών)
*Εύκολο Parking στην οδό Καθηγητού Βυζουκίδου

Κρατήσεις
2310247307 / 6932902034 / e-mail: [email protected]


Facebook: 
enfantgate2017

Instagram: anfangate_de_salonique