banner
banner

Ciel Bar Restaurant: Ένας χώρος στη Θεσσαλονίκη που μαγνητίζει

To Ciel σε μαγνητίζει, αρχικά, με τη διακόσμηση του χώρου και τη θέα στη...

Οι τρεις chef ambassadors του Thessaloniki Food Festival δημιουργούν για καλό...

Οι τρεις chef ambassadors του Thessaloniki Food Festival 2018, Δημήτρης Τασιούλας, Αντώνης Μουστάκης και...

Η Μασσαλία της Θεσσαλονίκης μας ταξιδεύει στις γεύσεις της Μεσόγειου

Η δίκη μας "Μασσαλία", που την πρωτογνωρίσαμε το 2010 στη Ν. Φώκαια της Χαλκιδικής,...

Το Royal Hotel Thessaloniki διοργανώνει εορταστικό Gala για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Το Royal Hotel Thessaloniki διοργανώνει το πρώτο εορταστικό Gala για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην...

Zαχαροπλαστεία Χατζηφωτίου: Εδώ και δεκαετίες κοντά μας

Με μια ιστορία τουλάχιστον επτά δεκαετιών στην παραγωγή προϊόντων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας και με...
biscotto members

Spoon: Το ευρωπαϊκό καφέ στη γειτονιά της Παύλου Μελάbiscotto members 

Spoon. Νέα πρόταση για καφέ, τσάι και παγωμένο γιαούρτι

Μια έπαυλη του 1906 γίνεται το νέο σημείο συνάντησης

Μετά τη Βίλλα Μιχαηλίδη, που πλέον έχει ανακαινιστεί και στεγάζει το all day cafe-restaurant...

The Pizza Store: Το στέκι των pizza lovers στη Θεσσαλονίκη

Το The Pizza Store ήρθε στην καρδιά του κέντρου και κάνει τη διαφορά. Μέσα σε μικρό...

Dirty Vegan: Το vegan street food του κέντρου

Το Dirty Vegan, στην Ροτόντα, προστέθηκε στη γαστρονομική παλέτα της Θεσσαλονίκης και είναι η πρώτη...

Το Bahar Boutique Hotel διοργανώνει brunch και σας προσκαλεί να το...

Σας αρέσει να χαζεύετε στον μπουφέ και να διαλέγετε αυτό που επιθυμείτε ή προτιμάτε...

Διαγωνισμός Best Street Food 2018 | Οι νικητές!

Τα τελευταία χρόνια, το Street Food έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλέον τα σημεία...

To Μικράκι: ελληνικό παραδοσιακό εστιατόριο από το 1981

Το καλό μαγειρευτό φαγητό έχει το όνομα Μικράκι, αν και η γεύση είναι πολύ...

Mongo Asian Food: Η δημοφιλής αλυσίδα εστιατορίων Ασιατικής κουζίνας άνοιξε και...

Τα εστιατόρια Mongo, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, αποτελούν τον παράδεισο της Ασιατικής κουζίνας, προφέροντας...

Αναντάμ Παπαντάμ: Ιστορικός χώρος με παράδοση από το 1963

Είναι κάποιοι χώροι που έχουν φιλοξενήσει γενιές και γενιές, που αντέχουν στον χρόνο και...

Το Καρπών Γαία μας υποδέχεται στα Ν. Μουδανιά με εκλεκτά προϊόντα

Σας είχαμε ενημερώσει ότι ένας χώρος θα γέμιζε με μυρωδιά του φρεσκοκομμένου ελληνικού καφέ,...

Thessaloniki Restaurant Days: 60 ημέρες για να απολαύσεις μενού με προνομιακή...

To biscotto thessaloniki σας προσκαλεί στο #ThessalonikiRestaurantDays, μία γαστρονομική εμπειρία 60 ημερών, όπου θα απολαύσετε ειδικά διαμορφωμένα...

Blanc Gastrobar: μια ολοκληρωμένη εμπειρία που πρέπει να ζήσεις

Έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του. Ένας άνετος χώρος όπου κυριαρχεί το λευκό, οι...

Διαγωνισμός Best Street Food 2018

Τα τελευταία χρόνια, το Street Food έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Πλέον τα σημεία...

#instarecipes | Φορμαέλλα με αμπελόφυλλα

Κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με με τη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας, La Chef Levi, ανακαλύπτουμε παρέα...

Jerry’s Foodtruck: Ένας χώρος για τις πιο γλυκές αμαρτίες

Η Παύλου Μελά 44 δικαίως παίρνει τον τίτλο της πιο λαχταριστής διεύθυνσης, καθώς εκεί...

τα πιο πρόσφατα