Τα Jerry’s Foodtruck έχουν κερδίσει την καρδιά μας από το 2016, τότε που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Παύλου Μελά 44. Από το πρώτο κιόλας διάστημα πολλοί ήταν εκείνοι που σχημάτιζουν ουρές, προκειμένου να γευτούν τα λαχταριστά donuts με τις σύρριγες γεμάτες με σοκολάτα και διάφορες πραλίνες.

Η αγάπη του κόσμου συνεχίζεται ακάθεκτη ακόμα έξι χρόνια μετά. Τα Jerry’s Foodtruck είναι η πρώτη και πιο «αμαρτωλή» σκέψη όταν μας πιάνει λιγούρα για γλυκό και όχι άδικα. Η πρώτη καντίνα-μαγαζί με τις πιο ευφάνταστες street food λιχουδιές έγινε «talk of the town» μέσα σε γρήγορο χρονικό διάστημα σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη και τότε πάρθηκε η απόφαση να επεκταθεί σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Η γρήγορη εξυπηρέτηση, οι απίστευτες γεύσεις που προσφέρει, η ποιότητα των υλικών και η ποικιλία είναι μερικά από αυτά που θέτουν τα Jerry’s πολύ ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

Έτσι, με βάση τις ζύμες του donut και του tsourekiou και με μια μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και γλυκά toppings, το Jerry’s έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παίξουν με τους δικούς τους γλυκούς συνδυασμούς. Οι πιο διάσημες γεύσεις του μαγαζιού, περιλαμβάνουν τα sweet burgers, τα πρώτα γλυκά burgers στην Ελλάδα, από κοινού με τα φημισμένα Birthday Cakes  με KitKat.

Με τον κατάλογο και τις επιλογές να ανανεώνονται τακτικά και την έμπνευση να μη σταματάει ποτέ, ο στόχος της καντίνας είναι να «παρκάρει» σε όλο και περισσότερα μέρη, συνεχίζοντας να γλυκαίνει τους fans της και να εξελίσσεται, αφήνοντας σταθερή μόνο την κορυφαία ποιότητα και την αγάπη για αυτό που πρεσβεύει.

Λαχταριστές επιλογές

Ο κατάλογος της πιο «αμαρτωλής» καντίνας της Θεσσαλονίκης αποτελείται από τις εξής κατηγορίες: Donut σε υπέροχους συνδυασμούς, τα δημοφιλή Sweet Burgers, τα Sandos αλά club sandwich με πραλίνα σοκολάτα, Snickers & Bueno και το υπερπαραγωγή Tsourekaki.

Φυσικά, μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου boxes με συνδυασμούς της επιλογής σου. Όλα ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή μπροστά σου γι’ αυτό και ό,τι σερβίρεται είναι ολόφρεσκο.

Οι διάσημες τούρτες με KitKat έχουν μοναδική θέση στις προτιμήσεις του κοινού. Πάντα φρέσκιες και λαχταριστές για να συνοδέψουν κάθε ξεχωριστή σου περίσταση.

Τα Jerry’s Foodtruck στάθμευσαν στη Θέρμη 

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια των Jerry’s Foodtruck είναι το ολοκαίνουριο κατάστημα που άνοιξε πριν από λίγο διάστημα στη Θέρμη. Θα το βρεις στην οδό Β.Ταβάκη και Παναγή Τσαλδάρη και είμαστε σίγουροι ότι θα σε εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Η διακόμηση, οι χρωματισμοί, η διαμόρφωση του χώρου, το καθιστούν ένα πανέμορφο cozy spot για να απολαύσεις τις γλυκές δημιουργίες των Jerry’s.

Jerry’s Foodtruck | Πολυμέσα

Facebook: Jerry’s Foodtruck
Instagram: jerrysthefoodtruck
Tiktok: jerrysthefoodtruck
Website: jerrys.gr