banner
banner

Στο Valentino Κρέπα «1. Πατάς 2. Ρουφάς 3. Δαγκώνεις… αλλιώς λερώνεις!»

Στη πλατεία Ναυαρίνου, ανάμεσα στα δεκάδες μαγαζιά που σου προσφέρουν κάτι για να φας...

22 Σουβλάκια αλλά απόλαυση στο άπειρο

Ο Δημήτρης Εικοσιδυός δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένας άνθρωπος με φυσική ευγένεια που σε...

Pastrami street food: Το πρώτο χειροποίητο pastrami στη Θεσσαλονίκη

Ένα γευστικό διαμαντάκι στην οδό Παπάφη 105 ακούει στο όνομα Pastrami Street Food. Το δημοφιλέστερο...

Με μια δοκιμή από το Falafel House ξεχνάς για πάντα το...

Υπάρχει ένα μέρος στο κέντρο που σου δίνει την ευκαιρία να γευτείς κάτι το...

Masterclasses Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής από τη La Chef ΛΕΒΗ

To biscotto thessaloniki σε συνεργασία με τις διάσημες Σχολές La Chef ΛΕΒΗ παρουσιάζουν 4...

Έρχεται street food με άρωμα Ιταλίας στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας...

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018 από τις 16.00 έως τις 21.00 και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018...

Η νέα Masterpiece Burgers Collection του Δημήτρη Σκαρμούτσου

Μετά την επιτυχημένη συνεργασία, για δύο συνεχόμενες χρονιές, ο καταξιωμένος Έλληνας chef, Δημήτρης Σκαρμούτσος,...

Στη ‘μαρίνα’ το ψάρι έχει βρει το στέκι του

Ένας μοναδικός και αισθητικά προσεγμένος χώρος, στο Ωραιόκαστρο, ήρθε να ταράξει τα νερά της...

Il Mulino: Η νόστιμη πιτσαρία με ξυλόφουρνο στα δυτικά

Η μικρή, καλόγουστη συνοικιακή πιτσαρία στα δυτικά, η Il Mulino, θα σε αποζημιώσει με...

Μεζεδομπερδέματα: Ένα παρεΐστικο κουτούκι στα δυτικά

Ένα ζεστό, παρεΐστικο και μερακλήδικο κουτούκι, τα Μεζεδομπερδέματα, σε περιμένει να το ανακαλύψεις στη...

Koukoutsi: Ένα εναλλακτικό καφενείο στον Εύοσμο

Στα δυτικά της πόλης, στον Εύοσμο, ψάξαμε και βρήκαμε ένα παραδοσιακό, εναλλακτικό καφενείο που...
biscotto members

Το Παραδοσιακό: Ένα γραφικό μεζεδοπωλείο στη Νεάποληbiscotto members 

Στη Θεσσαλονίκη μου αρέσει να αναζητάω εκείνα τα «μυστικά» μεζεδοπωλεία, τα παρεΐστικα, που μπορεί να...

Royal Patisserie: Οι πιο γλυκές αμαρτίες της Νεάπολης

Το Royal Patisserie είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που γράφει τη δική της γλυκιά ιστορία...

#instarecipes | Χταπόδι με πουρέ φασολιού και sauce τεριγιάκι

Κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με με τη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας, La Chef Levi, ανακαλύπτουμε παρέα...

Πως μπορούν να χωρέσουν ένα vegan brunch και ένας ελέφαντας σε...

Το Κυριακάτικο Vegan Brunch επιστρέφει στο Elephant in the room. Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου αρχίζει...

biscotto Best: Ποια είναι τα καλύτερα σημεία στη Θεσσαλονίκη, όπως τα...

Η σειρά των διαγωνισμών "biscotto Best" έχει αναδείξει μέχρι σήμερα, και μέσα από ψηφοφορίες...

#instarecipes | Κοτόπουλο με ρεβίθια και κους κους

Κάθε εβδομάδα, σε συνεργασία με με τη Σχολή Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Αρτοποιίας, La Chef Levi, ανακαλύπτουμε παρέα...

Το Christmas Flea Market & Street Food επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Η ομάδα του Flea Market Thessaloniki επιστρέφει με την πιο γιορτινή έκδοση του Flea Market &...

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την εθνική επέτειο με πολλά γευστικά events

Η γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης υποδέχεται την εθνική επέτειο με πολλά, γευστικά events. Η...

Ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου μαγειρεύει για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών

Η “Ελληνικά Κελλάρια Οίνων” και ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου προτείνουν τις πιο γευστικές μακαρονάδες...

τα πιο πρόσφατα