banner
banner

Back.ξες: Ακαταμάχητες γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα

Μπλεκόταν από μικρή στην κουζίνα με τον μπαμπά της, δοκίμαζε, αναμείγνυε γεύσεις και αρώματα...

BlackHaus: Ο χώρος που μας κρατάει συντροφιά όλη τη μέρα

Είναι το στέκι της Τούμπας, είναι εκεί να μας κρατάει συντροφιά όλες τις ώρες...

Villaggio: Στην καρδιά της Τούμπας θα βρεις το comfort food στα...

Στην καρδιά της Τούμπας μπορεί κανείς να βρει ένα μέρος που εδώ και 3,5...

Una Faccia, Una Pasta: Η νέα σειρά γαστρονομικών events

Ένα δείπνο με φίλους στο Mare e Monti του Pasquale Lembo την προηγούμενη άνοιξη έδωσε...

Βγαίνουμε για μπύρα στην Υφήλιο | Ένα μπαρ με χρώματα και...

Πολύχρωμα τραπέζια, έθνικ διακόσμηση και μια αίσθηση «ότι ανήκεις». Αυτές είναι μερικές από τις...

Taste Point: Ο πολυχώρος των γεύσεων με τη δυναμική παρουσία στη...

Όσο εξελίσσεται η γαστρονομία τόσο αυξάνονται οι απαιτήσεις για τους επαγγελματίες της εστίασης και...

Piperon: Μυστικό της επιτυχίας τους η αγάπη για το καλό φαγητό

Στο Εστιατόριο Piperon θα έρθουν όλοι όσοι αναπολούν το φαγητό της μαμάς και θέλουν να θυμηθούν...

Ούζου Μέλαθρον: δεν είναι για μία φορά αλλά για κάθε φορά

Ένα απ’ τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του Ούζου Μέλαθρον είναι ο σεβασμός στις επιθυμίες των πελατών του.

Σαββίκος στην Πλατεία Αριστοτέλους: 70 χρόνια ξέρεις ότι είναι Σαββίκος

Εδώ και 70 χρόνια η παραδοσιακή αυθεντική γεύση στην πόλη έχει την υπογραφή Σαββίκος. Η...

Γιορτινές στιγμές με γεύσεις και ζωντανή μουσική στο Makedonia Palace

To Makedonia Palace έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γιορτινές στιγμές της φετινής Θεσσαλονίκης και το...

Οι προτάσεις για ρεβεγιόν του Cookoo θα κάνουν αίσθηση

Σ’ ένα από τα ιστορικά κτίρια δίπλα στα Λαδάδικα και απέναντι από το Λιμάνι...

B Restaurant: η αναζωογονητική πρόταση του κέντρου

Το μενού του B Restaurant υπόσχεται ένα γευστικό ταξίδι που ανανεώνεται κάθε 6 μήνες

Dezato: Η πιο γλυκιά στιγμή της ημέρας σου βρίσκεται στη Θέρμη

Στη Θέρμη υπάρχει ένα μέρος που αποτελεί τον παράδεισο των γλυκών και αλμυρών πειρασμών....

Harmonious pairings: Εμπειρία γεύσεων και κρασιών στο ΝΟΑΗ

Άλλη μια βραδιά γαστρονομικής και οινικής απόλαυσης μας περιμένει στο NΟΑΗ στο Πανόραμα. Αυτή...

Keleon Olive Products: Το ελαιόλαδο έχει τη δική του ταυτότητα

Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους...

Σεμινάριο αγιορείτικης κουζίνας και γευσιγνωσία κρασιών με τον Πατέρα Επιφάνιο

Ο Πατέρας Επιφάνιος από τον Μυλοπόταμο του Αγίου Όρους θα πραγματοποιήσει σεμινάριο Μοναστηριακής Αγιορείτικης...

Αγιολί feat. FOODKG.gr: Degustation menu και wine pairing με κρασιά της...

Το ανανεωμένο Αγιολί εγκαινιάζει μία σειρά γαστρονομικών events όπου εκλεκτά υλικά συνδυάζονται από τον...

Οι άνθρωποι είναι το «κεφάλαιο» πίσω από τα 40 χρόνια διαδρομής...

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικονομικής δραστηριότητας της Θεσσαλονίκης είναι οι οικογενειακές επιχειρήσεις που εξελίσσονται μέσα...

Σπάνιες και ανερχόμενες ερυθρές ελληνικές ποικιλίες κρασιών

Τα τελευταία χρόνια οι ελληνικές ποικιλίες απολαμβάνουν μεγάλη εκτίμηση τόσο στην Ελλάδα όσο και...

Εσπεράντο

Ανοιχτά από τις 11: 00 "Esperanto", μια διάλεκτος πολυσυλλεκτική, φτιαγμένη με υλικά από όλες τις...

τα πιο πρόσφατα