banner
banner

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Κάτι πολύ γλυκό στήνεται στο biscotto coffee+

Η ομάδα του biscotto thessaloniki παρουσιάζει το ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο στον πολυχώρο της, biscotto coffee+, στην εξωτερική πλατεία του εμπορικού...

Τα TGI Fridays™ φέρνουν το Mardi Gras στη Θεσσαλονίκη

Πώς θα σας φαινόταν ένα πάρτι που θυμίζει τη Νέα Ορλεάνη μιας άλλης εποχής,...

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Χειροποίητες μπάρες από την SESAMIS NATURAL BARS

Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους...

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Ανακαλύψτε τον παράδεισο των ζαχαρωτών της Camelot

Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους...

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Δημιουργίες εκλεκτής σοκολάτας από την LAURENCE-Galerie De Chocolat

Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους...

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Απολαύστε γλυκές δημιουργίες από την Cacao & Chocolates

Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους...

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Τα Tony’s Chocolonely σπάνε τα δεσμά της εκμετάλλευσης

Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους...

Κρασιά που επιλέγουμε για του Αγ. Βαλεντίνου

Κρασί και έρωτας, δεσμός πανάρχαιος. Έτσι, λοιπόν, την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου απολαύστε με...

The Prince Barsserie: Brunch, κρασί, cocktails και δημιουργική κουζίνα

25 ετικέτες ελληνικών αμπελώνων, Prince Brasserie

Leonidas Pralines Thessaloniki

Όταν ο νεαρός ζαχαροπλάστης Λεωνίδας Κεστεκίδης συμμετέχει ως μέλος της ελληνοαμερικανικής αντιπροσωπείας το 1910...

Μουρούζη

Η οικογένεια Μουρούζη, με πολυετή παράδοση 48 ετών στον χώρο της ζαχαροπλαστικής και με...

Τάκος: ελληνική κουζίνα με σεβασμό στην παράδοση και τη δημιουργικότητα

Η ταβέρνα Τάκος λειτουργεί στη Θέρμη από το 1997 και αποτελεί έναν από τους...

Εστιατόριο Όρεξις

Με πάνω από 10 χρόνια προϋπηρεσία και εμπειρία στον χώρο της εστίασης, στο εστιατόριο...

Οινοποιείο ΚΕΧΡΗΣ: Η Ρετσίνα δεν έχει όρια

Η ρετσίνα έχει συστηθεί εκ νέου τα τελευταία χρόνια στους ίδιους τους Έλληνες καταργώντας...

Νέον Καφενείον: Εκλεκτές προτάσεις Ιαπωνικής κουζίνας

Η έμπειρη ομάδα του Νέον πειραματίζεται διαρκώς με νέες γεύσεις, για να εμπλουτίζει το...

Επιστρέφει η μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου και μουσικής στη Θεσσαλονίκη

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά με το Thessaloniki...

Η κουζίνα του Manoir σε προκαλεί να τη δοκιμάσεις όλες τις...

Το Manoir, στην Πλατεία Εμπορίου, δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους δημοφιλέστερους...

Πού μπορείτε να δοκιμάσετε πεντανόστιμα bao buns στη Θεσσαλονίκη

Τους τελευταίους μήνες σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει στα εστιατόρια της πόλης να κάνει την...

Wine & Cheese party στο Wine Law

Αυτή η περίοδος είναι διπλά εορταστική για το Wine Law αφού εκτός της εορταστικής...

Back.ξες: Ακαταμάχητες γεύσεις εμπνευσμένες από την ελληνική κουζίνα

Μπλεκόταν από μικρή στην κουζίνα με τον μπαμπά της, δοκίμαζε, αναμείγνυε γεύσεις και αρώματα...

τα πιο πρόσφατα