Είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι και Παρασκευή, οπότε είναι ακόμη καλύτερες οι προϋποθέσεις για την «εθιμοτυπική» έξοδο της γυναικοπαρέας και εμείς συγκεντρώσαμε μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις που συνδυάζουν κρασί, φαγητό αλλά και ποτό.

Xeimonas Στην Ακτή με ειδική προσφορά για την Ημέρα της Γυναίκας

O Xeimonas στη Ακτή, είναι ιδανική επιλογή για μία τέτοια ημέρα. Μπορείτε να «κλείσετε» το δικό σας IGLOO αλλά και στον εσωτερικό χώρο με μουσική που φτιάχνει τη διάθεση, μενού και cocktails εμπνευσμένα από τη Βραζιλία και προσφορά 1+1 σε κρασί, ποτά και cocktails (ισχύει και για τις φιάλες).

Xeimonas…Στην Ακτή
biscotto Experience Park | Λ. Γεωργικής Σχολής 68, Πυλαία Θεσσαλονίκης
Τ: 6980312337


Kρασί, γεύσεις και mix με αγαπημένες μουσικές στο κελάρι του Blé Vin

Το Blé Vin, το Wine Bar & Cellar και «αδερφάκι» του Blé Taste Gallery, στον Πεζόδρομο Αγ. Σοφίας και Γεωργίου Σταύρου, υποδέχεται τις γυναίκες στο ατμοσφαιρικό του κελάρι με ποικιλία κρασιών και ειδικές προτάσεις από το μενού (από ποικιλίες ελληνικών και ξένων τυριών, prosciutto και άλλα είδη αλλαντικών ωρίμανσης έως επιλεγμένα ορεκτικά, θαλασσινά και κοπές κρεάτων). Επιλογές που έχει συνθέσει ο δικός μας Editor in Chief, Κώστας Γιάντσιος ενώ τις μουσικές επιλογές που θα φτιάξουν το κατάλληλο mood από τη διεθνή και ελληνική σκηνή θα επιμεληθεί ο Dj Konstantinos Gialamboukis.

Blé Vin
Πεζόδρομος Γ. Σταύρου 14 (γωνία με Αγ. Σοφίας)
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310231201


Το Apallou δε θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου με το bar Γορίλας διοργανώνει μία Ημερίδα για τη θέση της Γυναίκας πίσω από το bar με αντίστοιχο βραδινό session με cocktails. Φυσικά πρόκειται για έναν χώρο τόσο δημοφιλή που και για την Παρασκευή 8 Μαρτίου, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, δε θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές μας. Cocktails, αφρώδεις οίνοι, επιλογές για «τσίμπημα» και άψογο service. To Apallou ξέρει πως θα περάσετε μια όμορφη βραδιά με τις φίλες σας.

Apallou
Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ 10, Θεσσαλονίκη, Κέντρο
Τ. 2310 – 228898


Le Zazous με στιλ και υπέροχη θέα

Δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού πρόκειται για ένα δημοφιλέστατο σημείο συνάντησης για ποτό, φαγητό και socializing. Με θέα τη θάλασσα, πάντα καλή μουσική και επιλογές για μικρές και μεγάλες παρέες, το Les Zazous φροντίζει ό,τι θα χρειαστεί για μια ξεχωριστή βραδιά.


Oshu Upscale Japanese Cuisine για μία ιδιαίτερη πρόταση

Στο Οshu Upscaled Japanese Cuisine  το κύριο χαρακτηριστικό είναι ο συνδυασμός ιαπωνικής και περουβιανής κουζίνας, γνωστή και ως «Nikkei» με τους executive chefs του να έχουν «γράψει» πολλές ώρες πτήσης σε διακεκριμένα εστιατόρια (Nobu St. Moritz, το Nammos, το Costa Navarino και το Nobu Mykonos) και δίπλα σε βραβευμένους με αστέρια Michelin chefs σε πολύ απαιτητικές συνθήκες. Σε ένα περιβάλλον ανάλογης αισθητικής μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστές γεύσεις που συνδυάζονται με κρασί, sake και signature cocktails. Προσφέρεται για τις γυναίκες που αναζητούν κάτι ιδιαίτερο.

Οshu Upscaled Japanese Cuisine
Λεωφ. Νίκης 45, Θεσσαλονίκη
oshu.gr
2312135050


Priveé Rest για fusion μεσογειακή και διεθνής κουζίνα 

Η fusion κουζίνα έχει δεχθεί ποικίλες κριτικές διεθνώς και αν κάποιος τολμήσει να την αναφέρει πρέπει να είναι σίγουρος γι’ αυτό που θα προτείνει. Εδώ έρχεται το PRIVÉE Rest να δώσει το στίγμα του και να σερβίρει πιάτα με βάση αυτή τη φιλοσοφία που συνδυάζει το γαστρονομικό «διαμάντι» της Μεσογειακής Κουζίνας με επιρροές από τις καλύτερες τεχνικές και προτάσεις της διεθνούς κουζίνας. Ο χώρος του με μινιμαλιστική διάθεση και το βλέμμα στον Θερμαϊκό είναι ό,τι χρειάζεται μία μεγάλη παρέα για κρασί ή signature cocktails και ποικιλία γεύσεων.

Privée Rest
Λεωφ. Νίκης 45, Θεσσαλονίκη
Τ: 2310282392