banner
banner

Franco Manca: Έρχεται η γνωστή βρετανική πίτσα – Κατάστημα και στη...

Η διάσημη βρετανική αλυσίδα πίτσας Franco Manca θα πραγματοποιήσει την πρώτη της έξοδο από...

Botrini Week: Δοκιμάσαμε τα δύο degustation menu και αυτές είναι οι...

Πρώτη ημέρα της Botrini Week, Δευτέρα 9 Ιουλίου, και φυσικά δε θα λείπαμε από...

Ραντεβού στα κουτούκια!

Όταν πρόκειται για δύο ποτήρια κρασί, μεζέδες για όλα τα γούστα και στίχους που...

O Πάνος Ιωαννίδης προσφέρει Master Classes με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους...

«Η μαγειρική είναι σαν τη μουσική, πρώτα μαθαίνεις τις νότες. Μετά δοκιμάζεις να τις...

Γαστρονομικό Project: Δήλωσε ενδιαφέρον για την επιχείρησή σου!

Το 1ο Thessaloniki Restaurant Days αποτελεί ένα ιδιαίτερο Γαστρονομικό Project του biscotto thessaloniki. Πρόκειται για...

Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές

Σκοπός της εταιρείας Πήγασος είναι η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως  τρούφας, γκότζι, ιπποφαούς, αρώνιας, αλόης, καθώς...

Η Παγκόσμια Ημέρα Πατσά γιορτάζεται για μία εβδομάδα σε κορυφαίο εστιατόριο...

Επειδή ξέρουμε ότι πολλοί θα αναρωτιέστε "μα καλά υπάρχει Παγκόσμια Ημέρα Πατσά" ή "έχουν...

Choureal παγωτό

Ο πιο γλυκός πειρασμός του κέντρου, το βραβευμένο με Stelios Award Choureal, αναβαθμίζει τις...

Uma – Extravaganza: Oι δύο Θεσσαλονικείς ανοίγουν και πάλι το σπίτι...

Μία βραδιά, μία παρέα, μία τραπεζαρία, μία αξέχαστη εμπειρία! Το γαστρονομικό project του chef Ανδρέα Κλαυδιανού και της pastry...

Το Φαγητό Είναι Παντού | S1, Ep1 Διαθέσιμο τώρα στο YouTube

Μία νέα τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή πρόταση ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται...

τα πιο πρόσφατα