Franco Manca: Έρχεται η γνωστή βρετανική πίτσα – Κατάστημα και στη...
Η διάσημη βρετανική αλυσίδα πίτσας Franco Manca θα πραγματοποιήσει την πρώτη της έξοδο από...
Botrini Week: Δοκιμάσαμε τα δύο degustation menu και αυτές είναι οι...
Πρώτη ημέρα της Botrini Week, Δευτέρα 9 Ιουλίου, και φυσικά δε θα λείπαμε από...
Ραντεβού στα κουτούκια!
Όταν πρόκειται για δύο ποτήρια κρασί, μεζέδες για όλα τα γούστα και στίχους που...
O Πάνος Ιωαννίδης προσφέρει Master Classes με ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους...
«Η μαγειρική είναι σαν τη μουσική, πρώτα μαθαίνεις τις νότες. Μετά δοκιμάζεις να τις...
Γαστρονομικό Project: Δήλωσε ενδιαφέρον για την επιχείρησή σου!
Το 1ο Thessaloniki Restaurant Days αποτελεί ένα ιδιαίτερο Γαστρονομικό Project του biscotto thessaloniki.
Πρόκειται για...
Πήγασος Βιολογικές Υπερτροφές
Σκοπός της εταιρείας Πήγασος είναι η καλλιέργεια σε ιδιόκτητες εκτάσεις φαρμακευτικών φυτών, όπως τρούφας, γκότζι, ιπποφαούς, αρώνιας, αλόης, καθώς...
Η Παγκόσμια Ημέρα Πατσά γιορτάζεται για μία εβδομάδα σε κορυφαίο εστιατόριο...
Επειδή ξέρουμε ότι πολλοί θα αναρωτιέστε "μα καλά υπάρχει Παγκόσμια Ημέρα Πατσά" ή "έχουν...
Choureal παγωτό
Ο πιο γλυκός πειρασμός του κέντρου, το βραβευμένο με Stelios Award Choureal, αναβαθμίζει τις...
Uma – Extravaganza: Oι δύο Θεσσαλονικείς ανοίγουν και πάλι το σπίτι...
Μία βραδιά, μία παρέα, μία τραπεζαρία, μία αξέχαστη εμπειρία!
Το γαστρονομικό project του chef Ανδρέα Κλαυδιανού και της pastry...
Το Φαγητό Είναι Παντού | S1, Ep1 Διαθέσιμο τώρα στο YouTube
Μία νέα τηλεοπτική αλλά και διαδικτυακή πρόταση ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και μας υπόσχεται...