Ο πιο Today μήνας του χρόνου έφτασε! Ένας μήνας γενεθλίων για τα αγαπημένα σημεία απόλαυσης Todaylicious και Today’s Delicious Stores, με πρωταγωνιστή φυσικά το πιο famous hot dog της πόλης.  Με κεντρικό μήνυμα «Μάη Today’s Party» τα Todaylicious & Today’s Delicious Stores γιορτάζουν 6 χρόνια λειτουργίας, 6 χρόνια γευστικών εμπειριών, που παρέα έχουμε απολαύσει σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Ήδη από Τετάρτη 10 Μαΐου μέχρι και το τέλος του μήνα απολαμβάνουμε τα κλασσικά Hot Dog, Φρανκφούρτης & το νέο Hot Dog Κοτόπουλο, και Hot Dog Σάντουιτς, Τρικαλινό και Μοσχαρίσιο, παρέα με μια μπύρα Fix ή Fix Άνευ! Ο πιο ακαταμάχητος συνδυασμός για να υποδεχτούμε δυναμικά το καλοκαίρι.

Τα γενέθλια σηματοδοτούν και τον ερχομό της νέας γευστικής πρότασης Hot Dog Κοτόπουλο, με λουκάνικο Φρανκφούρτης Κοτόπουλο σε αφράτο ψωμάκι ολικής με νιφάδες βρώμης, μία ελαφριά επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες που έρχονται.  Εμπλουτίστε την γεύση του αγαπημένου σας hot dog, ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις, διαλέγοντας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία sauces και ενδώστε στο πειρασμό των νέων επιλογών σε toppings,  bbq sauce & cream cheese, με την σφραγίδα ποιότητας της Hellman’s.

Κι επειδή είναι “Μάη Today’s Party”, ένα secret event ετοιμάζεται, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στις Facebook σελίδες Todaylicious & Today’s Delicious Stores για περισσότερες πληροφορίες.