Παρθένα φύση, κρυφά μονοπάτια, το εντυπωσιακό πέτρινο γεφύρι είναι μερικά από αυτά που θα σας κλέψουν την καρδιά μόλις επισκεφθείτε το εντυπωσιακό Φαράγγι της Πορτίτσας!

Είναι από τους ωραιότερους ορεινούς προορισμούς. Αν σκέφτεστε εδώ και καιρό να το επισκεφθείτε, η ομάδα του StayStrong Events σας δίνει την ευκαιρία, μέσα από μία οργανωμένη και εξοπλισμένη τριήμερη εκδρομή που φυσικά θα συνοδεύεται με πεζοπορία στο Φαράγγι.

Το Stay Strong Events ετοίμασε ένα πλήρες πρόγραμμα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, που θα σας συναρπάσει. Πεζοπορίες σε πανέμορφα φυσικά τοπία, σκι και snowboard στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας, γνωριμία με τον κόσμο των μανιταριών και πλήρες outdoor γεύμα στο μεγαλύτερο τηγάνι που έχετε δει!

Το απόλυτο highlight της περιοχής είναι ότι το Φαράγγι της Πορτίτσας βρίσκεται ανάμεσα στα μικρά βουνά του Σπηλαίου και της Λυκότρυπας, στους ανατολικούς πρόποδες του Όρλιακα. Σε εκείνο το σημείο κυλάει ο Βενέτικος ποταμός δημιουργώντας την κοιλάδα Κανάβη.

Στη σελίδα του StayStrong θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του τριημέρου, καθώς και όλες τις απαταίτητες πληροφορίες για την εγγραφή σας.

Οι θέσεις είναι πολύ συγκεκριμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εδώ θα βρείτε το event της εξόρμησης στο Facebook.

Stay Strong | Πολυμέσα 

Facebook: Stay Strong Events
Instagram: staystrong_events
Website: staystrong.gr