Για τον «Έσπερο» δεν χρειάζονται πολλά λόγια… Η ιστορία του καταστήματος αποτελεί και την ταυτότητά του. Με παράδοση από το 1930 στους ξηρούς καρπούς, οι τρεις γενιές της οικογένειας Σιρακιάν αποκαλύπτουν στο biscotto.gr την κρυφή συνταγή της τέχνης που τόσο αγαπούν. Η συνταγή δεν είναι άλλη από τις σταθερές συνεργασίες με επίλεκτες οικογένειες παραγωγών, που έχουν δοκιμαστεί στο χρόνο, συνεργασίες που έχουν ως αποτέλεσμα την εξαιρετική ποιότητα προϊόντων. Το κατάστημα του Έσπερου, στην οδό Αλεξάνδρου Σβώλου 24, στο κέντρο της πόλης, ικανοποιεί  κάθε διατροφική απαίτηση για μια ισορροπημένη διατροφή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, διατηρώντας πάντα το άρωμα της παράδοσης.

Ποιότητα και ποικιλία προϊόντων 

Αποξηραμένα φρούτα, ελληνικά όσπρια, δημητριακά, παραδοσιακά ζυμαρικά, γλυκά του κουταλιού είναι λίγα μόνο δείγματα της γκάμας των προϊόντων του Έσπερου, με ναυαρχίδα, εδώ και 80 χρόνια, τους καθημερινά φρεσκοψημμένους εντός του καταστήματος ξηρούς καρπούς. Η ποιότητά τους γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Το πάθος, το μεράκι, η αφοσίωση και η αγάπη του Κρικόρ Σιρακιάν έχουν οδηγήσει τα προϊόντα του Έσπερου στην πρώτη θέση προτίμησης των καταναλωτών.

Το πάντρεμα της παράδοσης και της καινοτομίας που χαρακτηρίζει τον Έσπερο αποτελεί μονόδρομο σε μία σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την ποιότητα.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Απελλού 7 και Αλεξάνδρου Σβώλου

facebook page: Εσπερος-Ξηροί Καρποί

website: www.esperosnuts.gr