Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης  θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Ιουνίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τη συνεξάρτηση και πώς να ανακτήσουμε τις Επιθυμίες και τα όνειρα και πως μπορούμε να τα υλοποιήσουμε.

Το Writers’ AgencyBookguru.gr και το biscotto community σας προσκαλούν στο coaching- talk event της Life & Relationship Coach Χριστίνας Καϊρη «Επιθυμίες και όνειρα ! Από την φαντασία στην υλοποίηση»
Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται τη ζωή που δεν έχουν και θα ήθελαν να ζούνε.
Όλοι οι άνθρωποι έχουν επιθυμίες.Άλλος επιθυμεί να πραγματοποιήσει ένα μακρινό ταξίδι, άλλος να αποκτήσει μια συντροφική σχέση, άλλος μια καλύτερη αμειβόμενη εργασία ενώ κάποιος άλλος επιθυμεί να χάσει το περιττό βάρος.
Ωστόσο, ενώ όλοι έχουμε όνειρα, μόνο ένα μικρό ποσοστό τα υλοποιεί και τα κάνει πραγματικότητα.

Τι είναι αυτό που συντελεί στην υλοποίηση;
Τι εμποδίζει τους περισσότερους ανθρώπους;
Υπάρχει ένας μοναδικός δρόμος προς την υλοποίηση ή πολλοί;

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθουμε να θέτουμε στόχους και να τους πραγματοποιούμε!
Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, θα διατίθεται το νέο βιβλίο της Life & Relatioship Coach Xριστίνας Κάϊρη «Συρτάρια Ζωής» που κυκλοφορεί από την Bookguru.grσε ειδική τιμή.

Εισηγήτρια:  Καΐρη Χριστίνα – Life&Relationshipcoach , ομιλήτρια και συγγραφέας

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Τετάρτη 1 Ιουνίου 
Έναρξη: 20:15
είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Επιθυμίες και όνειρα ! Από την φαντασία στην υλοποίηση: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.