Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που η ατμόσφαιρα της πόλης σε γεμίζει με δύο συναισθήματα. Θαλπωρή και δέος. Τα φωτάκια στα μπαλκόνια και στους δρόμους, η κίνηση στα μαγαζιά, οι μουσικές που ακούγονται, όλα μαζί δημιουργούν τις εμπειρίες που ζεις κάθε χρόνια στις γιορτινές ημέρες. Πώς θα σου φαίνονταν αν αποφάσιζες να αφήσεις αυτό το γνώριμο σκηνικό για ένα διαφορετικό ταξίδι; Πώς θα σου φαίνονταν αν έκλεινες τα μάτια για να αφήσεις το άρωμα από το ζεστό και ευωδιαστό κρασί των χριστουγεννιάτικων χωριών της Ευρώπης να σε παρασύρει; Τώρα έχεις την ευκαιρία.

Altervan – Ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο μοιράζει εμπειρίες με ένα όχημα

Ένα 8θέσιο βαν που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, παραμυθένιοι προορισμοί, παγωμένες λίμνες και μεθυστικές διαδρομές στα στολισμένα και γραφικά χωριά από πέντε διαφορετικές χώρες, σε περιμένουν για να τα ανακαλύψεις. Ένα ταξίδι μέσα σε μια παρέα οκτώ ατόμων που ενώνονται μέρα με τη μέρα όσο γνωρίζονται όλο και καλύτερα. Με μουσικές και παιχνίδια να συνοδεύουν τη διαδρομή και να σας φέρνουν ακόμη πιο κοντά, πρόκειται να εξερευνήσετε τους πιο όμορφους προορισμούς με την καλύτερη παρέα. Ένα όχημα για να επιβιβαστείτε, δεκάδες εμπειρίες για να ανακαλύψετε.

Ένα διαφορετικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι

Το Gluhwein Roadtrip είναι ένα ταξίδι στα χωριά εκείνα, η ατμόσφαιρα των οποίων γεμίζει από τη μυρωδιά του ζεστού κρασιού που αχνίζει στα χέρια των κατοίκων, που ξεχωρίζουν από τα χρώματα τους, δημιουργώντας ένα μαγικό, χριστουγεννιάτικο feeling. Βιέννη, Βουδαπέστη, Λίμνη Μπλεντ, Χάλστατ, Λιουμπλιάνα και Βελιγραδι είναι τα μέρη που το βαν θα κάνει τη στάση του. Οι ταξιδιώτες αντί για ξενοδοχεία θα μένουν σε διαμερίσματα, με τα σαλόνια να γεμίζουν από τις κουβέντες, τα γέλια και τις εμπειρίες που έζησαν μέσα στη μέρα τους. Αυστρία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Ουγγαρία, Σερβία μοιράζουν τις 7 διανυκτερεύσεις ανάμεσα στις 15-22 Δεκεμβρίου προσφέροντας μια ολοκληρωμένη χριστουγεννιάτικη εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Αυτά τα Χριστούγεννα, ζήστο διαφορετικά. Κλείσε το εισιτήριο σου και άσε τη μαγεία της πιο ονειρικής εποχής του χρόνου να σε αλλάξει.

Επιβιβάσου στο όχημα της Altervan και ετοιμάσου για μια εμπειρία ζωής. 

Κλείσε το εισιτήριο σου εδώ 

Επισκεφθείτε το Altervan στο website και στα social media:
Instagram: @altervan_roadtrips
Facebook: @altervan_roadtrips
website: www.altervan.com