Το TCI είναι ανεξάρτητο φεστιβάλ που σκοπεύει στο να προβάλει έργα σύγχρονου χορού επί οθόνης από όλον τον κόσμο. Στην πέμπτη χρονιά του, το TCI φέρνει 40 ταινίες από 17 χώρες σε 3 sessions προβολών, αλλά και σε Virtual Reality!

Με ατέλειωτους συνδυασμούς ευφάνταστης χορογραφίας, εντυπωσιακής οπτικής σύνθεσης, ερμηνευτικής αρτιότητας, αφηγηματικής ανάπτυξης, δόμησης κόσμων, και μουσικότητας, η 5η χρονιά του TCI εξερευνά διαφορετικές προσεγγίσεις στο χορό επί οθόνης.

Οι προβολές στο Vitruvian Thing ξεκινούν στις 21:00 και διαρκούν 90 λεπτά περίπου. Το πρόγραμμα κάθε μέρας είναι διαφορετικό. Γίνονται κρατήσεις για όποιες από τις μέρες θέλετε, ή και για όλες, αν θα θέλατε να δείτε όλη τη φετινή επιλογή.

Οι ταινίες VR 360° θα βρίσκονται στο UP, πάνω από το Vitruvian Thing στον 5ο όροφο, από τις 18:00.


Πρόγραμμα online


 

info
Vitruvian Thing
Πτολεμαίων 29Α, 54630, 4ος ορ., εντός στοάς
23 – 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00
* Η είσοδος επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της προβολής ανάμεσα στις ταινίες ή στα διαλείμματα, αλλά οι κρατήσεις ισχύουν ως τις 20:50.

 

Είσοδος με απροσδιόριστο εισιτήριο

Στο Vitruvian Thing, κατανοούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της εποχής. Επομένως, εκτός αν κατ’εξάιρεση αναφέρεται κάτι διαφορετικό, η είσοδος στα δρώμενα που φιλοξενούμε θα είναι αδιευκρίνιστου ποσού: Εσείς αποφασίζετε πόσο θα κοστίσει το δικό σας εισιτήριο, στηρίζοντας έτσι τους καλλιτέχνες και βοηθώντας τη Die Wolke να κρατήσει το χώρο ενεργό. Στην είσοδο, εκδίδουμε κουπόνι δωρεάς για το ποσό της συνεισφοράς σας, νομικά απαραίτητο και ισοδύναμο με απόδειξη.

Οπότε, φτάνοντας στο Vitruvian Thing, ενημερώνετε την υποδοχή για την κράτησή σας και διαλέγετε την τιμή εισόδου που πιστεύετε εσείς: στην κυριολεξία όσο νομίζετε ότι είναι σωστό για εσάς. Παίρνετε το κουπόνι, και απολαμβάνετε την παράσταση.

Για το TCI, ένα απροσδιόριστο εισιτήριο ισχύει για όλους τους χώρους για τη μέρα έκδοσής του.

Κρατήσεις ηλεκτρονικά ΕΔΩ

Vitruvian Thing
Web: https://vitruvianthing.com
Facebook: https://facebook.com/vitruvianthing

από έως
Πολιστιστικά Νέα Ταινίες Cine News Δράσεις