Το HADO δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργούν ενεργειακές μπάλες και ασπίδες με τα χέρια τους σε ένα πραγματικό γήπεδο 6Χ10 μέτρων.

Ως το πρώτο παγκοσμίως τέχνο-άθλημα (techno-sport), το HADO εισαγάγει την τεχνολογία αιχμής της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality «AR») στον αθλητισμό.

Με απλούς κανόνες παιχνιδιού συνθέτει ένα άθλημα με ανεξάντλητες στρατηγικές επίθεσης και άμυνας κάνοντας τους παίκτες να πρέπει να επιστρατεύσουν όχι μόνο τη φυσική τους κατάσταση αλλά και τη στρατηγική τους σκέψη.

Το HADO οδηγεί το μέλλον των σπορ και συγκεντρώνει πλέον σε όλο τον κόσμο χιλιάδες παίκτες και θεατές σε ένα άθλημα που θα πρωταγωνιστήσει. Σήμερα αριθμεί παρουσία σε 26 χώρες και δημιουργεί μία παγκόσμια κοινότητα με περισσότερες από 250 αρένες και αμέτρητες ομάδες. Στο HADO δεν υπάρχει φυσική επαφή των παικτών και τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα της πανδημίας που διανύουμε. Επίσης είναι ένα από τους πρωτοπόρους της εφαρμογής της τεχνολογίας 5G.

Το Hado στην Ελλάδα

Στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ της 11ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2021 στον όροφο του Περιπτέρου 2 στην HELEXPO, θα έχουν όλοι οι επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μία εμπειρία από το μέλλον, μέσα από το νέο άθλημα του HADO.

Μάθετε περισσότερα στο www.hado.gr και στα social media @hadoGreece