Δήλωσε συμμετοχή στα career events για tech, data analytics, consulting και ξεκίνα μια επιτυχημένη καριέρα!

Να εργάζεσαι με τις καλύτερες και τους καλύτερους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Να έχεις ό,τι χρειαστείς για να εξελιχθείς και εσύ σε έναν/μία από αυτούς/-ές. Να αναλαμβάνεις μοναδικά projects. Να έχεις το γραφείο σου όπου εσύ θέλεις – και, μάλιστα, να παίρνεις και ένα voucher για να το εξοπλίσεις και να το διαμορφώσεις όπως εσύ θέλεις. Να έχεις μειωμένο ωράριο τις Παρασκευές του καλοκαιριού. Παράλληλα με τη δουλειά να μπορείς να παρακολουθήσεις δραστηριότητες για τη βελτίωση του wellbeing σου, όπως σεμινάρια θετικής ψυχολογίας, online events, pilates, cross training, συνεδρίες με διατροφολόγο και πολλά άλλα. Και όλα αυτά να στα προσφέρει η εταιρεία από την οποία θα ξεκινήσεις την καριέρα σου! Όνειρο; Όχι. Πραγματικότητα. Γιατί όλα αυτά και πολλά περισσότερα μπορείς να τα ζήσεις ως νέος εργαζόμενος στην PwC. Αν είσαι απόφοιτος και σε ενδιαφέρει μια καριέρα στο consulting, το technology ή τα data analytics, ή αν είσαι νέος επαγγελματίας στο χώρο των ελεγκτικών υπηρεσιών και θα ήθελες να ενταχθείς στην ομάδα της PwC, διάβασε παρακάτω…

Η PwC είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο της με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 284.000 επαγγελματίες σε 155 χώρες. Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες επενδύει σταθερά στη Θεσσαλονίκη και σήμερα ακόμη περισσότερο, σε αυτό ακριβώς που την κάνει να ξεχωρίζει: στο ανθρώπινο δυναμικό της. Αναζητά, λοιπόν, νέους συνεργάτες στη Βόρεια Ελλάδα παρέχοντας ένα περιβάλλον εργασίας που συμβαδίζει με τις σύγχρονες συνθήκες και ανάγκες για έναν εργαζόμενο που θέλει να εξελιχθεί επαγγελματικά.

Η PwC στοχεύει στην εξέλιξη των συνεργατών της

Στη χώρα μας, η PwC διαθέτει μία ομάδα περίπου 1300 ατόμων, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με διαφορετικές επαγγελματικές εξειδικεύσεις, που εργάζονται ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου ελεγκτικές, φορολογικές, συμβουλευτικές και νομικές υπηρεσίες στους πελάτες της. Το χαρακτηριστικό των ομάδων αυτών είναι ότι αποτελούνται από ανθρώπους για τους οποίους προέχει η προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη. Έχοντας δίπλα τους έμπειρα στελέχη της αγοράς, μπορούν να στοχεύσουν και οι ίδιοι στο να εξελιχθούν, επίσης, σε κορυφαίους στην ειδικότητά τους επαγγελματίες.

Ποιος δε θα ήθελε να έχει μία επαγγελματική καθημερινότητα μέσα σε κλίμα εμπιστοσύνης, με ενδιαφέρουσες προκλήσεις και την απαραίτητη υποστήριξη από τους συναδέλφους του; Αυτό συμβαίνει στην PwC. Οι ομάδες των συνεργατών της χειρίζονται περίπλοκα projects, αναλαμβάνουν την επίλυση προβλημάτων και συνεισφέρουν με ουσιώδη τρόπο στην καλύτερη λειτουργία εταιρειών από διαφορετικούς τομείς της οικονομίας καθώς και του δημοσίου. Οι σύμβουλοι της PwC ασχολούνται με πολύ συγκεκριμένα ζητήματα που επηρεάζουν ακόμη και την καθημερινότητα των ανθρώπων και όχι μόνο τη λειτουργία των εταιρειών – πελατών. Για παράδειγμα ένα από τα project που ανέλαβε η PwC ήταν o σχεδιασμός και η υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμού με την αξιοποίηση προηγμένης τεχνολογίας και Data & Analytics. Όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα επιδραστικό εγχείρημα που αφορά την ελληνική κοινωνία.

Γνώρισε την PwC και δώσε την ευκαιρία να σε γνωρίσουν και εκείνοι

 Αναπτύσσοντας τις δραστηριότητές στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα, η PwC αναζητά νέα στελέχη στα οποία παρέχει όλα τα παραπάνω προνόμια αλλά και ουσιαστικές προοπτικές καριέρας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αλλά και οι δυνατότητες συνεργασίας και σε πανελλαδικά projects είναι ό,τι καλύτερο για το ξεκίνημα ενός νέου στελέχους.

Τρία Career Events δίνουν την ευκαιρία σε νέους από όλη τη Βόρεια Ελλάδα στις 21 και 23 Σεπτεμβρίου να συνεργαστούν με στελέχη της εταιρείας σε πραγματικά case studies, να γνωρίσουν καλύτερα τη φιλοσοφία της PwC και φυσικά να ενημερωθούν για τις θέσεις εργασίας. Επομένως το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθώντας τα παρακάτω links:

Δήλωσε συμμετοχή στο event που σε ενδιαφέρει:

21/09 | Code with PwC: Thessaloniki Tech Workshop: κάνε αίτηση εδώ

21/09 | Data & Analytics Workshop: κάνε αίτηση εδώ

23/09 | PwC Thessaloniki Workshop: Experience the Consultant Life: κάνε αίτηση εδώ

Ακολούθησέ την PwC Ελλάδας στα Social Media:

LinkedIn | Facebook | Instagram | Twitter | YouTube

Μάθε περισσότερα για την εταιρεία και τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην  ιστοσελίδα: https://www.pwc.com/gr/en/careers.html

Οι πλέον σύγχρονες συνθήκες εργασίας

Πολλές φορές αναφερόμαστε στην επίτευξη στόχων και την αποτελεσματικότητα αλλά όχι στις προϋποθέσεις που οδηγούν σε μια επιτυχημένη πορεία. Η PwC αφουγκράζεται τις σύγχρονες τάσεις και προσαρμόζεται σε αυτές, επιδιώκοντας να προφέρει διαρκώς το καλύτερο περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων, τη δυνατότητα μετεγκατάστασης στο εξωτερικό και τη συμμετοχή σε διεθνή projects, το σαφές πλάνο και τα απαραίτητα εργαλεία για την εξέλιξη κάθε εργαζομένου από την πρώτη κιόλας μέρα, την καθοδήγηση από εμπειρότερα στελέχη ενώ είναι σαφής η εμπιστοσύνη στους νεότερους συνεργάτες, αν σκεφτεί κανείς ότι ο μέσος όρος ηλικίας των managers στην PwC είναι τα 30-35 έτη.

Οι προκλήσεις των διαφόρων projects και η διάδραση με τις υπόλοιπες ομάδες κάνουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα την επαγγελματική καθημερινότητα ενώ με πάρα πολλούς τρόπους η PwC έχει επιλέξει να εξασφαλίζει στα στελέχη της όλα τα «εργαλεία» (από εκπαιδευτικά προγράμματα μέχρι αυτοματοποιημένες διαδικασίες) που θα οδηγήσουν όχι απλά στην επίτευξη των day by day στόχων αλλά και στην προσωπική εξέλιξη σε βάθος χρόνου. Αν σας αρέσουν οι προκλήσεις εδώ υπάρχουν πολλές, μαζί με ανθρώπους που θα σας εμπιστευθούν, θα σας στηρίξουν και θα μοιραστούν μαζί σας γνώσεις και εμπειρίες.

Ευελιξία και ευεξία

Στην PwC λένε “Be well, work well” και αυτό δεν είναι θεωρητικό. Το ομώνυμο πρόγραμμα για όλους τους εργαζόμενους περιλαμβάνει συνεδρίες θετικής ψυχολογίας, online events και συναυλίες, μειωμένο ωράριο τις Παρασκευές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, διατροφολόγο, online pilates, cross training και άλλες δραστηριότητες.

Η ευελιξία ξεκίνησε το 2019 με την εξ αποστάσεως εργασία “Wherever Works”, που προέτρεπε τα στελέχη να επιλέγουν οι ίδιοι τον χώρο από όπου επιθυμούσαν να εργαστούν, μία φορά την εβδομάδα, με στόχο την ενίσχυση της ισορροπίας επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Αυτή η κίνηση, λόγω και της πανδημίας, εξελίχθηκε με ένα ολοκληρωμένο μοντέλο “flexible working” σύμφωνα με το οποίο ο εργαζόμενος έχει στην απόλυτη ευχέρειά του να επιλέξει τον χώρο από τον οποίο θα εργαστεί.

Μάλιστα, στο πλαίσιο του “Be well, work well” όλοι οι εργαζόμενοι έλαβαν ένα voucher για να εξοπλίσουν το Home office τους (γραφείο στο σπίτι), ώστε να εργάζονται πιο άνετα. Ένα τέτοιο voucher λαμβάνει σήμερα κάθε νέος εργαζόμενος της PwC. Και αυτή δεν είναι η πιο σημαντική βοήθεια στο ξεκίνημα. Γιατί υπάρχει και ο θεσμός του “buddy”. Οι εργαζόμενοι στο ξεκίνημά τους έχουν έναν “buddy”, έναν άνθρωπο – «φιλαράκι», που θα τους καθοδηγήσει στα πρώτα τους βήματα, θα τους εξηγήσει από τα πιο απλά πράγματα, όπως πού μπορούν να βρουν τον καλύτερο καφέ στην γειτονιά, μέχρι πώς να χρησιμοποιούν τον τεχνολογικό εξοπλισμό της εταιρείας.

Κάπως έτσι φτιάχνονται οι καλύτερες ομάδες από ξεχωριστά άτομα.