Το Σεμέν είναι ένα σύγχρονο μεσογειακό μεζεδοπωλείο με εκλεκτά πιάτα που παντρεύουν το χθες με το σήμερα. Κάποια από τα πιάτα αυτά είναι ο καβουρμάς Έβρου, το σύγκλινο Μάνης, το χταπόδι με φάβα Σαντορίνης, το μπαρμπούνι ξυδάτο, τα κεμπαπάκια Φλωρίνης κα.

Την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου διοργανώνει ένα μαγικό food festival. Η πρώτη βραδιά, Παρασκευή 20/9, θα είναι αφιερωμένη στην αγαπημένη μας Κρήτη και στα εκλεκτά της αρώματα και τις γεύσεις. Μαζί με τις γεύσεις θα μας συνοδεύσει και ο Μάνος Λιανουδάκης με τη λύρα του.

Η δεύτερη βραδιά, Σάββατο 21/9, θα είναι μια γαστριμαργία που θα σας ταξιδέψει σ’όλες τις γωνίες της Ελλάδας, από τον Έβρο έως την Κρήτη! Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τους Chefs μας, Niko koltsida και Thanasi Prevezano, για την έμπνευση, το μεράκι και τη δημιουργία τους.

Το σεμέν διοργανώνει ένα μαγικό #food_festival στις 20/9 και 21/9! Η πρώτη βραδιά, Παρασκευή 20/9 θα είναι αφιερωμένη στην Κρήτη! Μαζί με τις γεύσεις,θα μας συνοδεύσει και ο Μάνος Λιανουδάκης με τη λύρα του! Η δεύτερη βραδιά θα ειναι μια γαστριμαργία που θα σας ταξιδέψει σ'όλες τις γωνίες της Ελλάδας ,αρώματα και γεύσεις από τον Έβρο έως την Κρήτη!!! Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τους σεφ μας, Nikos koltsidas και Thanasis Prevezanos, για τη έμπνευση,το μεράκι και τη δημιουργία τους!

Gepostet von Σεμέν μεζεδοπωλείο am Donnerstag, 12. September 2019

Πληροφορίες
Διεύθυνση: Καραολή και Δημητρίου 23, Θέρμη

από έως
Αφιερώματα - Θέματα Φαγητό