Εάν ψάχνεις το μέρος που θα σε κάνει να ξεφύγεις από την πόλη, τότε η Φλώρινα είναι σίγουρα ένας προορισμός που αξίζει να επισκεφθείς. Ετοιμάσου, μπες στο αμάξι και σε δύο μόλις ώρες η μαγική αυτή πόλη σε περιμένει για να την εξερευνήσεις με την παρέα σου. Και μαζί, οι γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσεις, οι άνθρωποι που μπορείς να συναντήσεις και τα στέκια που πρέπει να γνωρίσεις.

Όψη από το παρελθόν

Δίπλα στο ποτάμι Σακουλέβας, μπροστά σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτήριο, βγαλμένο από την παράδοση και το παρελθόν, ένα all day cafe bar που πρέπει να γίνει η πρώτη στάση στην εκδρομή σου. Το Rivo σε καλωσορίζει στη Φλώρινα.

Η παράδοση μέσα από σύγχρονες υπηρεσίες

Αν καθίσεις και παραγγείλεις από το μενού του Rivo, τότε θα νιώσεις ακριβώς αυτό. Την παράδοση στη γεύση με προϊόντα που υποστηρίζουν την τοπική παραγωγή. Κρεατικά, τυριά, αλλαντικά και κρασιά σού δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσεις το μέρος μέσα από τις γεύσεις του. Την ίδια στιγμή μία σύγχρονη και πλήρης κουζίνα με μεγάλη ποικιλία σε περιμένει. Μπορείς να συνοδεύσεις εκλεκτές γεύσεις για όλες τις ώρες, που έχεις στη διάθεση σου, διαλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα κρασιών.

Το απόγευμα, μπορείς να απολαύσεις εκλεκτούς καφέδες, όσο τα παιδιά δοκιμάζουν από τα φανταχτερά ροφήματα τα οποία φτιάχνονται με μεράκι από τους barista του Rivo, ενώ το βραδάκι μπορείς να χαζέψεις τα φώτα των δρόμων, επιλέγοντας τη μπύρα που σου ταιριάζει. Όποια στιγμή της ημέρας και να το επισκεφθείς, μοναδικές γεύσεις και λιχουδιές σε περιμένουν για να σερβιριστείς τον χαρακτήρα του τόπου στο τραπέζι σου.

Ένα ζωντανό spot της πόλης

Η παραδοσιακή ατμόσφαιρα που δημιουργεί το κτήριο Βαρόσι, σε συνδυασμό με τη χαλαρή μουσική που συνοδεύει τις κουβέντες σας, συνδυάζεται όχι μόνο με τις πιο μοναδικές γεύσεις, αλλά και με ένα κλίμα που ξεχωρίζει στο εσωτερικό του καταστήματος. Είναι το εγκάρδιο χαμόγελο του προσωπικού που σε καλωσορίζει, είναι τα live και τα events που δίνουν ζωή στο σημείο κατατεθέν της βραδινής εξόδου, που κάνουν το Rivo, το απόλυτο σημείο συνάντησης.

Μπορεί να κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου ή μια βόλτα με τη δική σου παρέα, ίσως πάλι να απολαμβάνεις μια εξόρμηση με την οικογένεια σου. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Φλώρινα και το Rivo είναι λέξεις ταυτόσημες. Αν την επισκεφθείς, τότε το πιο ολοκληρωμένο spot της πόλης σε περιμένει.

Περιοχή
Φλώρινα

Διεύθυνση
Ελευθερίας & Ταγμ. Φουλεδάκη 78

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση οι γιορτές, οι αργίες και οι ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%