Η Ελλάδα είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός οικογενειακών διακοπών στην καμπάνια προκρατήσεων της ΤUI στην Αυστρία για το φετινό καλοκαίρι, με την Τουρκία να ακολουθεί στη δεύτερη θέση και την Αίγυπτο στην τρίτη.

Στην Ελλάδα, μεγάλα νησιά όπως η Ρόδος, η Κως και η Κρήτη προηγούνται στην επιλογή των Αυστριακών. Το Aparthotel Koukis Beach στη Ζάκυνθο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και οι σταθερές τιμές για τα παιδιά έχουν μεγάλη απήχηση για την περιοχή της της Πελοποννήσου.

Το ξενοδοχείο Blue Lagoon Village στην Κω είναι το ξενοδοχείο με τις περισσότερες κρατήσεις με καθορισμένη τιμή για παιδιά, ενώ ακολουθεί με μικρή διαφορά το TUI Magic Life Kalawy, στη Χουργκάντα.

Σε γενικές γραμμές, τα ξενοδοχεία TUI Magic Life και TUI Kids Club εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση στο πλαίσιο της καμπάνιας.

Ένας νέος προορισμός αυτό το καλοκαίρι είναι η Μινόρκα, με σταθερές τιμές για παιδιά στα TUI Kids Club Punta Prima, TUI Suneo Marinda Garden και TUI Blue Grupotel Turquesa Mar. Την ίδια στιγμή, η Τυνησία και η Βουλγαρία επιστρέφουν.

Με την προσφορά για τις οικογένειες, τα παιδιά μπορούν να ταξιδέψουν σε πολυάριθμους παραθαλάσσιους προορισμούς το καλοκαίρι του 2022 με μόλις 99 ευρώ, ενώ σε πολλά ξενοδοχεία σε προορισμούς με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων, οι διακοπές για παιδιά 2-11 ετών είναι ακόμη και δωρεάν, με διαμονή σε δωμάτιο με δύο ενήλικες.

Η τιμή για τα παιδιά κυμαίνεται από 99 ευρώ έως 149 ευρώ, με ανώτατο όριο τα 199 ευρώ και ισχύει για αναχώρηση από τα αεροδρόμια της Βιέννης, του Σάλτσμπουργκ, του Γκρατς και του Ίνσμπρουκ.

Οι τιμές έκπτωσης ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2022.

Παραδείγματα τιμών

Μια εβδομάδα στο TUI Suneo Serenity Bay, στο Μπουργκάς, για παράδειγμα, κοστίζει από 843 ευρώ, ανά άτομο, σε ένα διαμέρισμα με all-inclusive, με αναχώρηση από τη Βιέννη στις 16 Αυγούστου 2022. Τα παιδιά ταξιδεύουν από 149 ευρώ.

Μια εβδομάδα στο TUI Magic Life Penelope Beach, στη Τζιέρμπα, για παράδειγμα, κοστίζει από 1.049 ευρώ, ανά άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο με all inclusive, με αναχώρηση από τη Βιέννη στις 16 Ιουλίου 2022. Τα παιδιά ταξιδεύουν από 149 ευρώ.

Μια εβδομάδα στο Hotel Blue Lagoon Village, στην Κω, για παράδειγμα, κοστίζει από τις 29 Ιουνίου 2022, σε δίκλινο δωμάτιο με all inclusive, και πτήση από το Σάλτσμπουργκ, από 1.405 ευρώ ανά άτομο. Τα παιδιά ταξιδεύουν από 99 ευρώ.

Μια εβδομάδα στο TUI Kids Club Punta Prima, στη Μινόρκα, για παράδειγμα, κοστίζει από 1.159 ευρώ, ανά άτομο, σε δίκλινο δωμάτιο με all inclusive, και πτήση από τη Βιέννη, στις 18 Ιουνίου 2022. Τα παιδιά ταξιδεύουν από 99 ευρώ.

Πηγή: money-tourism.gr