Στην Καλαμαριά, ανάμεσα στις οδούς Αριστοτέλους και Περικλέους, υπάρχει μια γωνιά που στεγάζει τις πιο ευχάριστες στιγμές των ανθρώπων της περιοχής. Όταν εμείς ψάχνουμε ένα ζεστό μέρος για να τρυπώσουμε μετά τις βόλτες μας, το Coens Coffee bar γίνεται η αγαπημένη στάση στη γειτονιά μας. Φιλικό και οικείο από την πρώτη στιγμή, με cozy χαρακτήρα που εμπνέει τις πιο ζεστές κουβέντες, το καφέ της καρδιάς μας, υπόσχεται όμορφες εμπειρίες.

Το πιο φιλόξενο μέρος για όλες τις στιγμές της ημέρας σου

Μόλις περάσεις την πόρτα αυτού του ζεστού συνοικιακού καφέ, σε περιμένει η καλησπέρα του ευγενικού προσωπικού που θα σου φτιάξει τη μέρα κάνοντας σε να χαμογελάσεις. Όταν μάλιστα καθίσεις σε ένα από τα τραπέζια του και ακούσεις τη χαλαρή, lounge μουσική του, οι κουβέντες με την παρέα, το ταίρι ή τους ανθρώπους σου, θα ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο. Η ποιότητα των προϊόντων και η βάση που δίνεται σε αυτά, θα εξασφαλίσουν την απόλαυση σε αυτό που θα επιλέξεις να σερβιριστείς.

Από έναν αχνιστό καφέ το πρωί, ένα από τα κρασιά που θα διαλέξεις το απόγευμα για να χαλαρώσεις ή το ποτό που θα σου φτιάξει τη διάθεση το βράδυ, μέχρι κάποιο από τα snack που θα βρεις στον κατάλογο ο οποίος θα ανανεωθεί στο επόμενο διάστημα, το Coens Coffee bar πρόκειται να σε κρατήσει για όλες τις ώρες της ημέρας. Με έναν άκαπνο χώρο που θα λατρέψεις αλλά και ειδικό, θερμαινόμενο χώρο για καπνιστές, θα γίνει το all day cafe bar που αγαπάτε να επισκέπτεστε, ενώ μπορείτε να φέρετε και τα κατοικίδια σας αφού είναι pet friendly. 

Τα καλύτερα ραντεβού δίνονται στο Coens

Οι παρέες δίνουν ραντεβού στο αγαπημένο καφέ της γειτονιάς. Εκεί που μας περιμένουν live βραδιές με μουσικές που θα μας κάνουν να χορέψουμε στην υγειά των πιο όμορφων στιγμών, stand up comedy shows που θα μας κάνουν να γελάσουμε με την ψυχή μας και Dj sets που βάζουν τον ρυθμό φέρνοντας μας ακόμη πιο κοντά.

Στην Καλαμαριά ανακάλυψε ένα σημείο που θα γίνει το αγαπημένο σου spot για όλα όσα θέλεις να πεις, για το διάλειμμα εκείνο που θα σου φτιάξει τη μέρα, για την ατμόσφαιρα της εποχής που θέλεις να σε παρασύρει στην πιο όμορφη συνήθεια. Αυτή που έχει όνομα και αξία. Coens Coffee bar. 

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Αριστοτέλους 2 & Περικλέους 19