Είναι το άρωμα του καφέ που θα σε κάνει να σταματήσεις. Μπορεί να πηγαίνεις στη δουλειά, να είσαι στη μέση της βόλτας σου ή απλά να περνάς από τη Δωδεκανήσου 13, τυχαία. Όποιος κι αν είναι ο προορισμός σου το μόνο σίγουρο είναι ότι περνώντας μπροστά από το Brew θα κλείσεις τα μάτια σου για να αφήσεις το άρωμα να σε γεμίσει. Την επόμενη στιγμή θα μπεις μέσα. Όπως και οι περισσότεροι λάτρεις του καφέ που θα περάσουν την πόρτα του, έτσι κι εσύ θα καταλάβεις ότι μπήκες στο μέρος όπου ο καφές έχει μια ξεχωριστή τιμητική. Αφού θαυμάσεις την εντυπωσιακή μίνιμαλ αισθητική του, αφού διαλέξεις από τις πλούσιες ποικιλίες που θα βρεις, θα απολαύσεις την παρασκευή του καφέ που επέλεξες, μπροστά στα μάτια σου.

Κάτι περισσότερο από ένα ρόφημα

Εδώ ο καφές είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ρόφημα. Είναι ο λόγος για να χαμογελάσεις όταν οι άνθρωποι του Brew σου τον προσφέρουν με μια καλημέρα, είναι ο χρόνος και το μεράκι στην παρασκευή όπως και η γεύση του που κλείνονται μέσα σε ένα ποτήρι.

Στο Brew ο καφές είναι τέχνη και για αυτό με βάση τα δύο διαφορετικά blend για espresso, ένα 100% Arabica σε φίλτρου, τον ελληνικό και διάφορους μονοποικιλιακούς, εξελίσσεται συνεχώς με νέες ποικιλίες να φτάνουν στα ράφια του. Αυτό όμως που κάνει τον κόσμο να το αγαπάει ακόμη περισσότερο είναι ο καφές φίλτρου. Μία δοκιμή από το brew αρκεί για να γίνει ο αγαπημένος σου.

Οι ειδικοί του φίλτρου

Με τέσσερις διαφορετικές μεθόδους για να διαλέξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεις ακριβώς τη γεύση και το άρωμα που θέλεις για να δημιουργήσεις τον καφέ φίλτρου που σου ταιριάζει. V60, Chemex, Aeropress και Siphon, Cold brew, κάνουν την επιλογή σου δύσκολη αφού μπορείς να δώσεις στον καφέ σου τα χαρακτηριστικά που ζητάς για να τον απολαύσεις ακόμη περισσότερο. Έτσι ο καφές φτάνει στα χέρια σου όπως ακριβώς τον ονειρεύεσαι.

Επαγγελματικός καφές στο σπίτι σου

Τώρα μπορείς να έχεις επαγγελματικό καφέ στο σαλόνι σου. Τα βήματα είναι απλά. Ανοίγεις την πόρτα, διαλέγεις το χαρμάνι που θέλεις, προμηθεύεσαι μία από τις μηχανές της επιλογής σου και ρωτάς τους ανθρώπους του Brew για τη σωστή καθοδήγηση και τεχνογνωσία που θα σου δώσει άρτιο αποτέλεσμα και έναν καφέ που θα απολαμβάνεις όποτε θέλεις εσύ, χωρίς να κάνεις βήμα από το μέρος σου.

Στη Δωδεκανήσου σε περιμένει ένα μέρος που θα γίνει η αγαπημένη συνήθεια της ημέρας σου. Άσε το άρωμα του καφέ να ενεργοποιήσει το αισθητήριο σου, άσε τους ανθρώπους του brew να δημιουργήσουν μπροστά σου το ρόφημα που θέλεις και ανακάλυψε τον κόσμο του καφέ όπως δε τον έχεις ξαναγευτεί.

Διεύθυνση
Δωδεκανήσου 13

Περιοχή
Κέντρο