Ελάτε στο γυμναστήριο Club Olympus, να γυμναστείτε στο πλαίσιο καινοτόμων προγραμμάτων με ελεύθερα βάρη και ομαδικά προγράμματα (Vinyasa Yoga, Pilates, Aqua Aerobic, Spinning, Pace και μαθήματα χορού).

Και κάτι νέο για τους πελάτες του Club Olympus!
Αίθουσα Solarium, ένας χώρος ευχάριστος και φιλικός που προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση.

Προγράμματα:
1. Ομαδικά Προγράμματα (Vinyasa Yoga, Pilates)
Μέσα από τη γρήγορη εναλλαγή των στάσεων, η Vinyasa Yoga προσφέρει έντονη μυϊκή ενδυνάμωση, σύσφιξη και τόνωση σε συνδυασμό με έντονη ευεξία. Με το Pilates δυναμώστε τον πυρήνα του σώματος και διορθώστε την στάση του σώματος σας.
2. Αqua Αerobic Πρόγραμμα αερόβιας άσκησης μέσα στο νερό που δίνει τη δυνατότητα στο σώμα σας να αποκομίσει τα μέγιστα δυνατά οφέλη με το λιγότερο δυνατό κόπο. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως λόγω της άνωσης του νερού, κάτι που σας επιτρέπει περισσότερες επαναλήψεις, δίχως να νιώθετε κούραση. Σας περιμένουμε κάθε Πέμπτη στις 11:15πμ να γυμναστούμε όλοι μαζί!!!
3. Προπόνηση με ελεύθερα βάρη
4. Personal training (ατομική προπόνηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου )
5. Spinning σε ολιγομελή τμήματα
Αερόβιο πρόγραμμα με υψηλές καύσεις για απώλεια λίπους .
6. Pace
Κυκλική προπόνηση που συνδυάζει αερόβια προπόνηση με μυϊκή ενδυνάμωση μαζί.
7. Μαθήματα Χορού

Χορός και διασκέδαση με την Kirsty Helen Papaioannou –Ελάτε να χορέψουμε Rumba, Mambo, Samba, Cha Cha, Rock & Roll, κάθε Τρίτη στις 10:30πμ.

Ομάδα Γυμναστών
Yoga –Πετράντα Καλογνόμου
Pilates – Θοδωρής Πατσακίδης,
Spinning-Πάνος Καραγκούνης
Pace- Σάκης Καβούνης

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει κάθε σας επιθυμία και να διαμορφώσει το κατάλληλο πρόγραμμα άθλησης για εσάς.

Για πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε, στο τηλ. 2310 401 407