Δύο εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη και πέντε στη Χαλκιδική βρίσκονται ανάμεσα στα 43 που βραβεύτηκαν στη φετινή διοργάνωση των Χρυσών Σκούφων, ξεχωρίζοντας για τη δημιουργικότητά τους.

Τα εστιατόρια από Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική που ξεχώρισαν

Πρόκειται για το Moldee Bar Restaurant στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Προξένου Κορομηλά, Μητροπολίτου Ιωσήφ 8, Σεφ: Βασίλης Μουρατίδης, Σοφοκλής Μαραγκουδάκης) και το Salonika (Φάληρο, Λεωφ. Μεγ. Αλεξάνδρου 2 – Ξεν. «Makedonia Palace», Σεφ: Σωτήρης Ευαγγέλου), ενώ στη Χαλκιδική μάγεψαν το Squirrel (Νικήτη, Ξεν. «Danai Beach Resort», Σεφ: Βασίλης Μουρατίδης), το Treehouse (Βουρβουρού, Ξεν. «Ekies All Senses Resort», Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης), η Andromeda (Νικήτη, Ξεν. «Danai Beach Resort», Σεφ: Βασίλης Μουρατίδης), το Bubo (Βουρβουρού, Ξεν. «Ekies All Senses Resort», Σεφ: Δημήτρης Παμπόρης) και η Tomata (Σάνη, Ξεν. «Sani Marina», Σεφ: Χρύσανθος Καραμολέγκος).

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τα βραβευμένα εστιατόρια.