Ένα ακόμη workshop με θέμα τη Χαμηλή αυτοπεποίθηση, την Απόρριψη του εαυτού μας και την αποτυχία  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Η Χαμηλή Αυτοπεποίθηση και η Απόρριψη του Eαυτού μας είναι συχνά προβλήματα που «συνοδεύουν» διάφορες Ψυχικές Διαταραχές.
Μπορούν να αποτελούν και από μόνα τους προβλήματα ψυχικής υγείας, που οδηγούν στη συρρίκνωση της προσωπικότητας και την αποτυχία στη ζωή.
Οι απαρχές της Χαμηλής Αυτοπεποίθησης και της Απόρριψης του Eαυτού μας βρίσκονται σε αρχικές περιόδους της ζωής του κάθε άτομου. Στις περιόδους δηλαδή που «κτίζεται» η εμπιστοσύνη, η αυτονομία, η πρωτοβουλία, η φιλοπονία και η ταυτότητα μας.
Η αποτυχία σε κάποιο εξελικτικό στάδιο σημαίνει ότι το επόμενο εξελικτικό βήμα στη ζωή μας περιέχει κάποιο έλλειμμα, από το προηγούμενο στάδιο, και το οποίο «παίζει» το δικό του ρόλο στην ανάπτυξη και λειτουργία της προσωπικότητας.
Κανένας άνθρωπος δεν αναπτύσσεται με τον βέλτιστο τρόπο. Όλοι έχουμε τα ελλείμματα μας, τις αντιφάσεις και τις ανεπάρκειές μας. Πολλές φορές απαιτείται η ψυχοθεραπευτική αντιμετώπιση αυτών των προβλημάτων καθώς η «εγκαθίδρυση» τους οδηγεί σε μεγάλα προβλήματα και τη γενικότερη αποτυχία στη ζωή.
Η πορεία της θεραπείας είναι μια σύνθετη διαδικασία στην οποία ο Θεραπευόμενος-η καλούνται να «ανακαλύψουν» τις ανεπάρκειές τους και να αναγνωρίσουν τις συνέπειές που αυτές επιφέρουν. Κυρίως όμως η θεραπεία, και ειδικά σε (Ψυχ)Αναλυτικές Ομάδες, δίνει τη δυνατότητα επεξεργασίας προβλημάτων όπως η Χαμηλή Αυτοπεποίθηση και η Απόρριψη του Εαυτού μας αλλά και πολλές ευκαιρίες αλλαγών για την κατάκτηση μιας ζωής με νοήματα, ικανοποιήσεις και επιτυχία.
Στη διάρκεια του Workshop πέραν του θεωρητικού μέρους θα υπάρχουν αναφορές σε πολλαπλά παραδείγματα θεραπείας των προβλημάτων χαμηλής Αυτοπεποίθησης και Απόρριψης του Εαυτού, δίνοντας και πολλαπλές χρηστικές απαντήσεις σε όσους το παρακολουθήσουν.

Παρουσίαση: Γιάννης Νικολής Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής ομάδας – Διδάκτωρ Ψυχιατρικής ΑΠΘ –Διευθ. Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας & προσωπικής ανάπτυξης.

Ιnfo
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 5 Μαρτίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Χαμηλή αυτοπεποίθηση: Η Απόρριψη του εαυτού μας και η αποτυχία : Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.