Ένα ακόμη biscotto creative workshop σε συνεργασία με το New York College θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, στις 20:15 με ελεύθερη είσοδο.

Το θέμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αφορά τη δημιουργία ενός Προσωπικού Σχεδίου Ανάπτυξης  ως ένα πολύτιμο επαγγελματικό εργαλείο στη Νέα Εποχή!

Βελτιώνοντας σε βάθος τον εαυτό σας, οδηγείτε τη ζωή σας προς το καλύτερο! Κατανοήστε τα στοιχεία της προσωπικότητάς σας και αγγίξτε τα όνειρά σας μέσα από ένα Σχέδιο Προσωπικής Ανάπτυξης.Το Σχέδιο αυτό, είναι μία καινοτόμα και αποδοτική προσέγγιση, η οποία προσομοιάζει κάθε άτομο σαν μία επιχείρηση που προσπαθεί να πουλήσει το «προϊόν» της. Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι να εντοπίσει τα “δυνατά” και “αδύνατα” σημεία του ατόμου, τις “ευκαιρίες” και τις “απειλές” που αντιμετωπίζει και να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό στρατηγικό σχέδιο δράσης.Η γνώση είναι δύναμη, όμως η επίγνωση για το τι πρόκειται να κάνουμε με αυτήν, είναι καθοριστική. Σκέψεις, επιλογές, όνειρα και εμπειρίες είναι μόνο ένα μικρό μέρος των γνώσεων που εύλογα πιστεύουμε πως έχουμε, αλλά δεν τις αξιοποιούμε κατάλληλα….

Παρουσίαση: Μπάμπης Μιχαηλίδης, BSc, MSc, Σύμβουλος Ακαδημαϊκής & Επαγγελματικής Σταδιοδρομίας στο NewYorkCollege στη Θεσσαλονίκη.

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες!

biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Δευτέρα 16 Ιανουαρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop workshop biscotto community