Η πολυετής εμπειρία και το μεράκι για το καλό και ποιοτικό φαγητό αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας για το αγαπημένο Ψητοπωλείο Ματζάρης στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση, κέρδισε αμέσως την αποδοχή και την εμπιστοσύνη του κόσμου και αυτό γιατί η υψηλή ποιότητα και το άψογο service, πάντα θα διαπρέπουν, δημιουργώντας πιστό κοινό.

Με τα καλύτερα υλικά, την πιο ευχάριστη διάθεση και σεβασμό προς τον πελάτη, προσφέρουν έναν ευρύ κατάλογο για όλες τις προτιμήσεις. Συγκεκριμένα, θα βρείτε burgers, club sandwiches, sandwiches, κοτόπουλα σούβλας, μερίδες σούβλας, μερίδες σχάρας, τεμάχια σχάρας, φρέσκες σαλάτες, ορεκτικά και νηστήσιμα. Να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το καινούργιο του προϊόν «Το καραβάκι του Ματζάρη». Και μην ξεχνάτε ότι σε κάθε online παραγγελία σας σάς κάνουν 15% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό (εξαιρούνται οι προσφορές).

Εκτός από πολύ καλές τιμές σε όλα τους τα προϊόντα, υπάρχουν καθημερινά πολλές προσφορές, για τις οποίες μπορείτε να ενημερώνεστε από το site τους ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Τα κρέατα που χρησιμοποιεί η οικογένεια Ματζάρη είναι όλα ελληνικά από επιλεγμένες φάρμες. Όλες οι παρασκευές, από το μαρινάρισμα μέχρι το πλάσιμο των κρεάτων είναι χειροποίητες, ενώ τα πάντα φτιάχνονται τη στιγμή της παραγγελίας σας, με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η καθαριότητα είναι αδιαπραγμάτευτη, στα υψηλά standards που μας έχουν συνηθίσει.

ID: ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΤΖΑΡΗΣ

BARBEQUE RESTAURANT
ΩΡΑΙΟΚΆΣΤΡΟΥ 130, ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 404 8600

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΤΡΊΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΉ 12:00-23:00
Τηλέφωνο: 231 404 8600

Facebook: Ψητοπωλείο Ματζάρης
Instagram: matzaris_trws_kai_goustareis
Site: matzaris

 

-souvles.gr