Ο Arkos ταξίδευε αρκετά και για πολύ καιρό. Μαγείρεψε σε βίλες, σε κότερα, σε τηλεοπτικές εκπομπές, σε πρέσβεις ως ιδιωτικός chef. Το ταξίδι του αυτό γέμισε με γεύσεις από όλο τον κόσμο και πολλές εμπειρίες, τα οποία ήθελε να τα μοιραστεί με τους ανθρώπους εδώ στην πόλη του τη Θεσσαλονίκη, με τον δικό του, όμως, τρόπο, ανοίγοντας το δικό του εστιατόριο στη Σταυρούπολη, το Arkos Street Food Stories.

Ο ίδιος επιβλέπει άγρυπνα τα πάντα μέσα στην κουζίνα, φροντίζει να ενημερώνεται συνεχώς και καταφέρνει να δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, που κάνει το Arkos αγαπητό σε όλη την πόλη.

Στον Arko θα βρείτε πρωτότυπες χειροποίητες συνταγές φτιαγμένες όλες με μεράκι και με εξαιρετικά ποιοτικές, αγνές πρώτες ύλες. Συγκεκριμένα, θα βρείτε ορεκτικά, φρέσκες σαλάτες, τυλιχτά, steak sandwiches, torta club sandwiches, εντυπωσιακά burgers, αφράτα bao buns, ποικιλίες κρεατικών, τεμάχια, καθώς και γεύματα για τους μικρούς του φίλους.

Όλα τα κρεατικά που φτιάχνει ο Arkos είναι σιγομαγειρεμένα σε κενό αέρος, με την τεχνική sous vide σε αργό μαγείρεμα. Τι σημαίνει αυτό; Ελάτε να δοκιμάσετε και θα καταλάβετε!

Cover photo / Slideshow photos: Χρόνης Σπανός

ID: ARKOS STREET FOOD STORIES

STREET FOOD
ΛΑΓΚΑΔΆ 285, ΣΤΑΥΡΟΎΠΟΛΗ
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 058 8300

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΈΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΉ 12:00-01:00
Τηλέφωνο: 2310588300

Εξυπηρετεί και μέσω efood και wolt:
Δείτε το μενού στο efood

Facebook: Arkos Street Food Stories
Instagram: arkos_street_food