Περνώντας από τη Δελφών 44, σίγουρα θα έχετε προσέξει το τριώροφο κτήριο, μέσα από το οποίο αναδύονται υπέροχες μυρωδιές που σας καλούν μέσα. Πρόκειται για το Crescendo snack bar, το οποίο εδώ και τόσα χρόνια συνοδεύει τις πιο όμορφες γευστικές μας εμπειρίες.

Στο Crescendo θα βρείτε πολλές επιλογές γεύσεων για όλες τις ώρες, από γρήγορα snacks όπως pancakes, burgers, πίτσες, κρέπες, τοστ μέχρι και πιάτα για τους πιο απαιτητικούς! Μάλιστα, με online παραγγελίες από το site τους, θα έχετε 20% έκπτωση στον τελικό λογαριασμό. 

Και για τους πρωινούς τύπους, το Crescendo προσφέρει ποιοτικό καφέ, τον οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με μια ποικιλία από μοναδικά γλυκίσματα.

 

Το προσωπικό τους έχει εκπαιδευτεί έτσι ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, είναι άκρως εξυπηρετικό, φιλικό και δείχνει σεβασμό προς όλες τις ιδιαιτερότητες.

Όλα τους τα προϊόντα είναι ελληνικής προέλευσης και δεν χρησιμοποιούν γλουτένη στα άλευρα, διατηρώντας συγχρόνως και την ποιότητα και την ποσότητα των προϊόντων τους. Επιπλέον, τηρούν όλους τους κανονισμούς σχετικά με την ασφάλεια τροφίμων και περιβαλλοντικής υγιεινής και το κατάστημά τους διατηρεί το σύστημα αυτοελέγχου HACCP.

ID: CRESCENDO

CAFETERIA · CREPERIE · SANDWICH SHOP
ΔΕΛΦΏΝ 44
ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ: (+30) 231 083 7704

ΤAKE AWAY| DELIVERY: ΔΕΥΤΈΡΑ-ΚΥΡΙΑΚΉ 11:00–05:00 ΤΟ ΞΗΜΈΡΩΜΑ
Τηλέφωνο:2310837704

ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕΣΩ:
Δείτε το μενού στο efood
Δείτε το μενού στο delivery.gr
Δείτε το μενού στο Box.gr
Δείτε το μενού στο fatepaketo.gr

FACEBOOK: Crescendo
INSTAGRAM: crescendocreperie
WEBSITE: crescendo.gr