Ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1998, από την Κωνσταντίνα Ευθυμίου, έχει εξελιχθεί στην πιο ασφαλή επιλογή για φοιτητές, εργαζόμενους και επιχειρηματίες στον τομέα της εκμάθησης Ξένων Γλωσσών, Πληροφορικής και επιμόρφωσης στελεχών επιχειρήσεων. Πρωταρχικός και αδιαπραγμάτευτος στόχος του οργανισμού μας είναι η υιοθέτηση των πιο αυστηρών, αλλά και εφικτών κριτηρίων σπουδών για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των φοιτητών, των εργαζομένων και επιχειρηματιών.

Οι επιτυχίες 20 και πλέον ετών, δικαιολογούν την ηγετική θέση της ASSOS στο χώρο της  ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και της Πληροφορικής με 3 παραρτήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και με βραβεύσεις για τις πρωτιές και τις επιτυχίες της, από το Πανεπιστήμιο του Cambridge, αλλά και από οργανισμούς, όπως η Ελληνική Αμερικανική Ένωση (Michigan) και η ECDL. Η πρωτιά στο χώρο της εκπαίδευσης δεν αποτελεί μια απλή υπόθεση, όμως στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ASSOS διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε καθημερινά να ανταποκρίνονται με επιτυχία στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις της γνώσης.

Με στρατηγική την υπομονή και επιμονή στο στόχο…

Η σύνδεση του καθημερινού ανθρώπου με τη γλωσσομάθεια και την εκπαίδευση στην πληροφορική αποτελεί βασική προτεραιότητά. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας των κέντρων μέχρι και σήμερα, o προσανατολισμός είναι συγκεκριμένος: εξατομικευμένη και μαθητοκεντρική εκπαίδευση.

Όραμα και στόχος

Το όραμα των ASSOS είναι να συνεχίσει να αναγνωρίζεται ως ένας διακεκριμένος Εκπαιδευτικός Οργανισμός γνωστός για την ακεραιότητα, την ακαδημαϊκή αριστεία και τις καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας του.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Στα ASSOS προτεραιότητα έχουν οι ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης, σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ώστε να μάθουν Ξένες Γλώσσες, Πληροφορική και να εκπαιδευτούν σε θέματα στελέχωσης επιχειρήσεων. Ένας επιπλέον στόχος είναι η καθιέρωση της μεθοδολογίας του blended learning με τη βοήθεια έμπειρων και ικανών on-line καθηγητών (σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεκπαίδευση).

Οι κύριοι άξονες της εκπαιδευτικής διαδικασίας

Δημιουργία σύγχρονων προγραμμάτων διδασκαλίας τα οποία βοηθούν τους σπουδαστές μας στην ευκολότερη αφομοίωση των γνώσεων και τους οδηγούν με ασφάλεια στην επιτυχία και την απόκτηση αναγνωρισμένης και έγκυρης πιστοποίησης

Η διάθεση όλων εκείνων των προγραμμάτων και υπηρεσιών στους σπουδαστές που καθιστούν τα ASSOS πρωτοπόρους στις εξελίξεις

Η συνεχής ανάπτυξη και επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού των ASSOS

Τα ASSOS ξεχωρίζουν για την ποιότητα και αριστεία στην παροχή των υπηρεσιών τους, την αξιοπιστία και συνέπεια στην εκπαίδευση, την ακεραιότητα ως ηθικό άξονα της κάθε δραστηριότητάς τους, την πρωτοβουλία ως πηγή νέων ιδεών και εξέλιξης. Και όλα τα παραπάνω σ’ ένα φιλικό περιβάλλον με φροντίδα και ευελιξία ώστε να δημιουργούνται σχέσεις εμπιστοσύνης με τους σπουδαστές.

Το ανθρώπινο δυναμικό είναι η δύναμη των ASSOS

Οι καθηγητές μας είναι πτυχιούχοι των Ελληνικών και Ξένων Πανεπιστημίων, με υψηλή επιστημονική κατάρτιση και μεταπτυχιακά, με ικανότητες διδασκαλίας σε ενήλικες, εκπαιδευμένοι σε προβλήματα μαθησιακών δυσκολιών  με πολύχρονη εμπειρία και ζήλο για τη διδασκαλία. Η συνεχής κατάρτιση και επιμόρφωσή τους στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας, σε συνδυασμό με τη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, όπως διαδραστικοί πίνακες, e-books, e-learning, προβολή video, βιντεοσκόπηση, μαθήματα συνομιλίας, η παρακολούθηση του σπουδαστή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ASSOSCAMPUS, εξασφαλίζουν ένα άριστο αποτέλεσμα σπουδών.Ο καθηγητής των ASSOS είναι ο καθηγητής που εμπνέει.

Τι θα μάθω στα ASSOS;

Ξένες Γλώσσες
Τα προγράμματα γλωσσομάθειας είναι μελετημένα με κάθε λεπτομέρεια κα διδάσκονται:

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΣΟΥΗΔΙΚΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ, ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΑ για αλλοδαπούς.

Προετοιμάζονται με μεγάλη επιτυχία τα ειδικά πτυχία που είναι απαραίτητη προϋπόθεση για εισαγωγή σε μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, όπως TOEIC, TOEFL, IELTS, GMAT, GRE, BEC, BULATS.

Καλύπτουμε τις ανάγκες για σπουδές στο εξωτερικό με μαθήματα ορολογίας, μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα εξειδίκευσης (Ιατρική, Νομική, Ξενοδοχειακά, διοίκηση επιχειρήσεων), καθώς και προγράμματα προετοιμασία για ξενόγλωσσες φιλολογίες, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και προγράμματα Erasmus.

Παρέχεται δυνατότητα σε σπουδαστές να συνεχίσουν τις σπουδές τους στο εξωτερικό με υποτροφία και να φοιτήσουν στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Αμερικής.

Η αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών επισφραγίστηκε από τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Cambridge, του οποίου διενεργούν τις εξετάσεις ως πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο (closed center).

Τα ASSOS συνεργάζονται από το 2010 με το Πανεπιστήμιο Lomonosov (MGU) της Μόσχας, του οποίου αποτελούν αποκλειστικό πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο για τη διενέργεια των εξετάσεων πιστοποίησης της Ρωσικής γλώσσας, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Επιπλέον, η αναγνώριση και η ποιότητα των υπηρεσιών των ASSOS επιβεβαιώνεται μέσα από συνεργασίες με πανεπιστήμια, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πανεπιστήμιο Tomer της Άγκυρας και φορείς, όπως το Κολέγιο Ανατόλια, το Γαλλικό Ινστιτούτο, το Ιταλικό Ινστιτούτο, το Goethe Institut και το Cervantes.

Τα ποσοστά των φετινών επιτυχιών του αγγίζουν το 100% σε όλες τις γλώσσες.

Μαθήματα Πληροφορικής

Χωρίζονται σε προγράμματα βασικού χειρισμού που περιλαμβάνουν: Windows, Word, Excel, Access, PowerPoint, Internet και Τυφλό Σύστημα Δακτυλογράφησης.

Και σε εξειδικευμένα προγράμματα που περιλαμβάνει εκπαίδευση σε προγράμματα όπως: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Coreldraw, Autocad-Autocad 3D, 3D Studio MAX, Adobe Premiere, Web Design, Web Development, Προγράμματα Μηχανογραφημένης Λογιστικής, Προγράμματα Πιστοποίησης Γνώσεων για Τεχνικούς Δικτύων Υπολογιστών.

Επιπλέον αποτελούν πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ECDL.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η ανάπτυξή ενός οργανισμού δεν δρα αποκομμένη από την κοινωνία, αλλά σε αρμονία μαζί της. Απόλυτη προτεραιότητα της δράσης μας στο χώρο της εκπαίδευσης αποτελεί η προσπάθειά μας να λειτουργούμε ως κοινωνικά ευαίσθητοι πολίτες. Η εταιρική κοινωνική μας ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του οράματός μας και γι’ αυτό το λόγο κάθε χρόνο προσφέρουμε υποτροφίες και παροχές στους σπουδαστές μας που, υπό άλλες συνθήκες, δεν θα ήταν εφικτό να αποκτήσουν.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα των ASSOS ΕΔΩ

Facebook Page: ASSOS Κέντρα Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής

Επικοινωνία

ASSOS – Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Κέντρο Εγγραφών
Εγνατίας 144, Θεσσαλονίκη (Στάση Καμάρας)
Τ: 2310235777, 2310 235776

Εγνατίας 116, Θεσσαλονίκη (Στάση Αγίας Σοφίας)
Τ: 2310243232

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Assos: Κέντρα Γλωσσών και Πληροφορικής
    Παρέχουν 35% έκπτωση σε κατόχους της biscotto members card κάνουν εγγραφή έως τις 30/9 στα προγράμματα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής
35%