Το Άσπρο δέντρο, Κουζίνα – Θέατρο αποτελεί το μοναδικό εστιατόριο στην Ελλάδα όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ ή το φαγητό σου και ταυτόχρονα να παρακολουθείς μία θεατρική παράσταση.

Στον χώρο του, μπορείς να απολαύσεις ελληνικές παραδοσιακές συνταγές που θυμίζουν το σπίτι μας, γνωστές γεύσεις από όλο τον κόσμο αλλά και πλούσιο πρωινό και brunch.

Τι λένε οι ιδιοκτήτες για την ιστορία του

«Το άσπρο δέντρο έρχεται με την Άνοιξη και μαζί του φέρνει τον Ήλιο, το Φως, τις Βόλτες στην Φύση, τα Λουλούδια και τα Αρώματα τους, την Χαρά, την Αναγέννηση και την Ανάπτυξη. Μαζί με την ομορφιά της Άνοιξης δημιουργούμε γευστικές στιγμές με χαρά για την τέχνη και αγάπη για τον άνθρωπο και την φύση.

Στον χώρο του εστιατορίου θα μπορείτε να γευτείτε ολοκληρωμένα μενού, από το πρωινό σας μέχρι και το γεύμα σας, και στον χώρο του θεάτρου θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες εσείς και το παιδί σας ή να παρακολουθήσετε κάποια θεατρική παράσταση.

Ευχαριστούμε!»

*Ο χώρος του θεάτρου διατίθεται για δράσεις τέχνης, παραστάσεις, πρόβες, εργαστήρια, σεμινάρια, casting calls/auditions, εκθέσεις ζωγραφικής

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ολύμπου 5