Θα το συναντήσετε στα δυτικά της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην Πολίχνη. Είναι εκεί για να αναδείξει την προσωπικότητά σας με looks που ξεχωρίζουν, σε ένα girlie περιβάλλον  που θα σας χαλαρώσει και θα σας αποσυμπιέσει από τη μονότονη καθημερινότητα. Η προσεγμένη δουλειά και οι εμπνευσμένες προτάσεις θα σας ενθουσιάσουν. Είναι το Beyoutiful και περιμένει να το γνωρίσετε από κοντά.

Οι υπηρεσίες τους

Η ομάδα του Beyoutiful, έμπειρη, καταρτισμένη και δημιουργικά ανήσυχη, προσφέρει μια γκάμα υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Μανικιούρ, πεντικιούρ, μασάζ σώματος, αισθητική προσώπου και σώματος, αποτριχώσεις, μακιγιάζ απλό και νυφικό και πάντα με γνώμονα το προσωπικό σας στυλ και πάντα με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς.

Μάλιστα, κάποια από τα προϊόντα που χρησιμοποιούν και οι ίδιοι μπορείτε να τα προμηθευτείτε για το σπίτι, για να έχετε πάντα την επαγγελματική περιποίηση που σας αξίζει. Αναζητήστε τα στον χώρο τους και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

Παρακολουθείστε τους στη σελίδα τους στο Facebook, για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές που ανακοινώνουν, καθώς και για να παίρνετε ιδέες από τις διάφορες δημιουργίες τους.

Περιποίηση με προτεραιότητα την ασφάλειά μας

Το κέντρο αισθητικής Beyoutiful προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον κορωνοϊό. Έτσι, λοιπόν, στον χώρο, ο οποίος έχει απολυμανθεί με όζον από ειδικό συνεργείο, θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, χωρίς συνοδούς και μικρά παιδιά, εκτός και αν υπάρχει ανάγκη.

Φυσικά, μάσκα και γάντια φορούν οι υπάλληλοι που σας εξυπηρετούν, οι οποίοι φροντίζουν να απολυμαίνουν τις επιφάνειες και να αποστειρώνουν τα εργαλεία μετά από κάθε πελάτη. Επίσης, θα βρείτε στον χώρο αντισηπτικό για να απολυμαίνεται τα χέρια σας και να φροντίζετε πάντα να διατηρείτε τις αποστάσεις ασφαλείας. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Αγνώστου Στρατιώτου 43, Πολίχνη

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00
Σάββατο και Κυριακή Κλειστά