Στη λίμνη Πολυφύτου, δίπλα ακριβώς από την Υψηλή Γέφυρα, στην πλευρά των Σερβίων, την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου ανταμώνουμε για ένα πολυθεματικό Φεστιβάλ Μουσικής, Θεάτρου και Παράλληλων δράσεων.

Για δεύτερη χρονιά, το Πολυθεματικό Φεστιβάλ «Αντίπερα Γιορτές» σας προσκαλεί στη λίμνη Πολυφύτου για να ζήσουμε τις ομορφιές του τόπου μας και να γίνουμε μια μεγάλη παρέα.

Σινεμά, θέατρο, συναυλίες, πεζοπορίες, εργαστήρια, μαγειρική και δράσεις για παιδιά, όλα δίπλα στη λίμνη μας, στη λίμνη που ενώνει.

Με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ σε όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ!

Μια λίμνη είναι αφορμή να ταξιδέψεις, μια γέφυρα είναι δρόμος να ανταμώσεις, σημείο να συναντηθείς. Τώρα είναι λόγος να γιορτάσουμε!

Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνεται από τον Καλλιτεχνικό Οργανισμό Χ-αίρεται ομάδα θεάτρου και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, των Δήμων Σερβίων, Βελβεντού και Κοζάνης, και της ΑΝΚΟ Δυτικής Μακεδονίας.

* Σε περίπτωση κακοκαιρίας τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ για τις υπόλοιπες δράσεις θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

από έως
ical Google outlook συναυλίες ταξίδι events/δράσεις φεστιβάλ