Η Πρωτοβουλία Γειτονιάς της οδού Μουδανίων καλεί σε μία εκδήλωση με στόχο την ενίσχυση των σχέσεων ανάμεσα στους γείτονες

Μουσικές, ψητά και μαγειρευτά, άφθονο αλκοόλ και φυσικά, χοροί και τραγούδια. Μπορεί μια γειτονιά να επαναφέρει στιγμές διασκέδασης, κεφιού και χαράς περασμένων δεκαετιών στην Θεσσαλονίκη;

Η ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία είναι όλοι καλεσμένοι, αποσκοπεί στην σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα σε παλιούς και νέους γείτονες.

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Όσοι επιθυμούν σε συνεννόηση με την Πρωτοβουλία φέρνουν το φαγητό και το ποτό τους και μαζεύονται επί της Μουδανίων (από το Συντριβάνι ως το πάρκινγκ).

Απαραίτητο συστατικό της συνάντησης η καλή διάθεση και ζητούμενο η καλή παρέα.

Το κάλεσμα:

«Φίλες/οι και γείτονες/ισες,

Για τρίτη χρονιά δίνουμε ραντεβού στη γειτονιά, στο μεγάλο τραπέζι, κλείνοντας τον δρόμο της Μουδανίων, θέλοντας να διαμορφώσουμε ένα γιορτινό κλίμα για τη γειτονιά, όλοι μαζί, παλιοί και νέοι γνώριμοι, φίλες και φίλοι.

Να θυμηθούμε στιγμές, να πούμε ιστορίες, να δούμε φωτογραφίες, να ακούσουμε μουσικές, να μοιραστούμε προβληματισμούς, να επικοινωνήσουμε.

Την ερχόμενη Δευτέρα 23/9 στις 8μ.μ., στο στέκι της Μουδανίων 18, βρισκόμαστε να μοιραστούμε ιδέες και να συντονιστούμε για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του φθινοπωρινού τραπεζιού της γειτονιάς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου!

Είμαστε όλοι/ες ευπρόσδεκτοι σε πνεύμα ισότητας, αλληλεγγύης, χαράς κι ελεύθερης έκφρασης.

Πρωτοβουλία Γειτονιάς Μουδανίων, Νεάπολη»

info:

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου

Μετά τις 18:00

Οδός Μουδανίων, Νεάπολη

ical Google outlook #FALL IN THE CITY_ Επικαιρότητα Δράσεις events/δράσεις