Αναψυχή, θέαμα, πολλή μουσική και ένα εντυπωσιακό φινάλε επιφυλάσσει η τελευταία ημέρα της 79ης ΔΕΘ. Η γιορτή φτάνει στο τέλος της και η Έκθεση ρίχνει αυλαία, αφού επί εννέα ημέρες έγινε σημείο συνάντησης επιχειρήσεων και επισκεπτών, χώρος τεχνολογίας, επιστήμης, εκπαίδευσης, πολιτισμού και διασκέδασης.

Μέχρι το κλείσιμο της ημέρας, συνεχίζεται το Music Band Festival της ΔΕΘ συνεχίζεται με νέες παρουσίες συγκροτημάτων της Θεσσαλονίκης. Οι Επικοινωνία των Νέων- EYC2014_FLASHMOB, BADINAGE, OVERPOWER και KOSTAS NIKOLAIDES AND BAND OF FRIENDS θα εμφανιστούν από τις 17:50 μέχρι τις 21:00 στην υπαίθρια σκηνή μπροστά από το περίπτερο 6.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και σήμερα τη δράση Back to the Streets, τους Pole Acrobats, το Flying Motorcycle, Αφρικανούς μουσικούς, ακροβάτες και ξυλοπόδαρους, όλα στον υπαίθριο χώρο παράλληλα της οδού Αγγελάκη. Και βέβαια το «παρών» δίνουν αγαπημένες παιδικές παραστάσεις από το Θέατρο Σκιών του Αγάπιου Αγαπίου («Λίγα απ’ όλα» από τις 12:00 έως τις 12:30 και «Το σχολείο του Καραγκιόζη» από τις 12:40 έως τις 13:40), αλλά και από το Θέατρο Σοφούλη («Το σοφό σώμα της Σοφίας» από τις 19:15 έως τις 20:00) στην παιδική σκηνή της ΔΕΘ.

Ακόμη, στις 15:30 το 47ο Ράλλυ ΔΕΘ θα τερματίσει στη νότια πύλη του εκθεσιακού κέντρου.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι σήμερα από τις 10:00 έως τις 22:00 και το εισιτήριο εισόδου είναι 5 ευρώ (οικογενειακό εισιτήριο 10 ευρώ).

Μέγας Χορηγός της 79ης ΔΕΘ είναι ο ΟΠΑΠ, Επίσημη Τράπεζα η Εθνική Τράπεζα, ενώ επίσημο ξενοδοχείο του Mad North Stage Festival είναι το Grand Hotel Palace. Χορηγοί είναι επίσης η Κεντρική Αγορά Αθηνών (εισιτήρια), η Εγνατία Οδός, η Skyserv, η ICAP (για το αφιέρωμα Innotech) και η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ Βιομηχανία Ειδών Διατροφής (για το Mad North Stage Festival). Ακόμη, την εκτύπωση των προσκλήσεων προσφέρει το ξενοδοχείο Domotel Les Lazaristes, ενώ σημαντική είναι η συμβολή του δήμου Θεσσαλονίκης, του ΟΑΣΘ, του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.