Το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια βρίσκεται στην δυτική πλευρά του Όρους Βέρμιον σε υψόμετρο 1430-2005 μ. και απέχει 17χλμ. από την πόλη της Νάουσας.

Πίστες και δραστηριότητες

Ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος παραμένει πάντοτε ανοικτός κατά την χειμερινή περίοδο και το Σύστημα Τεχνητής Χιόνωσης παρέχει μόνιμη χιονοκάλυψη σε όλες τις πίστες. Η άρτια υποδομή του χιονοδρομικού κέντρου, εκτός από τα χειμερινά σπορ, προσφέρεται ποικίλες δραστηριότητες όπως ορειβασία, πεζοπορία, ορεινή ποδηλασία, αλεξίπτωτο πλαγιάς.
Οι χιονοδρομικές πίστες κάθε βαθμού δυσκολίας, ικανοποιούν τις απαιτήσεις για αθλητική αλλά και τουριστική χιονοδρομία.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου φροντίζει ώστε οι πίστες να είναι πάντα κατάλληλα διαμορφωμένες για να σας προσφέρουν ασφάλεια και μοναδικές συγκινήσεις. Με το σύστημα τεχνητής χιόνωσης, το μοναδικό στην Ελλάδα, εξασφαλίζεται άριστη ποιότητα χιονιού σ’ όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου. Στις εγκαταστάσεις λειτουργούν 3 cafe bars με διαφορετικό στυλ και ύφος και σε διαφορετικά επίπεδα. Το Lift Bar που βρίσκεται πλησίον του διθέσιου αναβατήρα και στην καρδιά του Χ.Κ. αποτελεί το πιο πολυσύχναστο στέκι του βουνού.

Φαγητό

Και επειδή το υψόμετρο και το σκι ανοίγει την όρεξη, η Ψησταριά που βρίσκεται δίπλα στο Lift Bar σας περιμένει με λαχταριστές νοστιμιές από διάφορα είδη κρεατικών και τη συνοδεία του ξακουστού ναουσαίικου κρασιού.

Το Snack Bar που βρίσκεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου 3-5 Πηγάδια αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για όσους επιθυμούν πιο lounge καταστάσεις στο βουνό. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε πέρα από ροφήματα και ποτά, διαφορετικά είδη γευστικών απολαύσεων. Η θέα του βουνού και των πιστών από το μπαλκόνι του Snack Bar θα σας μαγέψει. Το Σαλέ alt. 2005m. βρίσκεται στην κορυφή του Χ.Κ. και μπορείτε να το επισκεφθείτε μόνο με χρήση του διθέσιου αναβατήρα. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας με απεριόριστη θέα προς όλη τη Μακεδονία. Μια αξέχαστη εμπειρία που αξίζει να βιώσετε.

 

 

Περιοχή
Νάουσα

Διεύθυνση
Δυτική Πλευρά Όρους Βέρμιον