Το Vaela Hotel αγκαλιάζεται από τον παραδοσιακό οικισμό Παλαιού Ελατοχωρίου Πιερίας και περιμένει να σας φιλοξενήσει όλες τις εποχές του χρόνου. Ατενίζει τις βουνοκορφές του Ολύμπου και τη θάλασσα του νομού Πιερίας, χαρίζοντας μοναδικής ομορφιάς θέα στους επισκέπτες του.

Δωμάτια που σας ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες του κόσμου

Τα καλαίσθητα δωμάτια και οι suites του Vaela Hotel είναι εμπνευσμένα από ξεχωριστά μέρη του κόσμου και το καθένα έχει μία ιστορία να διηγηθεί. Η διαμονή σας σε αυτά αποτελεί ένα ταξίδι σε πολιτισμούς άλλων χωρών, μία αναδρομή πίσω στον χρόνο και σας παρέχει τη δυνατότητα να αισθανθείτε μια ξεχωριστή αναζωογόνηση, μακριά από τη βουή της πόλης.

Το αγαπημένο μας δωμάτιο είναι το St. Moritz. Ταξιδέψτε στο St. Moritz της Ελβετίας, διαμένοντας στο δωμάτιο με τα χτιστά έπιπλα, όπως είναι το κρεβάτι και η πολυτελής μπανιέρα τοποθετημένη ακριβώς από δίπλα, διακοσμημένο με υφάσματα, πολυελαίους, έπιπλα και ένα μοναδικό τζάκι, που στοιχειώνουν την ελβετική κουλτούρα και σας προσδίδουν την αίγλη του ελβετικού αέρα. Ανακαλύψτε το και βρείτε το δικό σας αγαπημένο.

Χαλάρωση στο Bohemian Spa

Μόλις τακτοποιηθείτε στα δωμάτια και μετά το γεύμα σας σε κάποιες από τις γραφικές ταβέρνες σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, ελάτε να σας προσφέρουν πεντανόστιμα χειροποίητα γλυκά, για να κλείσει η μέρα με τον πιο γλυκό τρόπο.

Για χαλάρωση το Bohemian Spa είναι η ιδανική επιλογή. Παρέχει διάφορες περιποιήσεις και υπηρεσίες μασάζ, καθώς επίσης σάουνα και πισίνα με υδρομασάζ και θέα στον Θερμαϊκό Κόλπο και στον Μύτικα, την κορυφή του Ολύμπου.

Αφουγκραστείτε την υπέροχη φύση του δάσους, κοιμηθείτε αγκαλιά με τ’ αστέρια του Ολύμπου, ταξιδέψτε σε διαφορετικά τοπία και αφεθείτε στην οικογένεια του Vaela Hotel, που με αγάπη έχει δημιουργήσει έναν μοναδικό προορισμό και είναι πάντα δίπλα σας να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία, να σας περιποιηθεί και να σας χαρίσει την πιο ζεστή φιλοξενία. Το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου βρίσκεται σε μικρή απόσταση οδικώς. Το κατάλυμα, επίσης, μπορεί να οργανώσει διάφορες δραστηριότητες, όπως ιππασία και αναρρίχηση. Εμείς σας ευχόμαστε καλή διαμονή!

Περιοχή
Πιερία, Παλιό Ελατοχώρι

Facebook: vaela.pallas
T: 2351082955