Μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την ποιότητα των αρτοσκευασμάτων της που προορίζονται κυρίως για χώρους εστίασης και ξενοδοχεία αλλά και για επιλεγμένα καταστήματα λιανικής όσον αφορά συγκεκριμένες σειρές από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων της. Πρόκειται για τη ZEO Bakers και αξίζει να γνωρίσουμε καλύτερα τη φιλοσοφία της και τις σειρές των προϊόντων της.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν τη ΖΕΟ Bakers να ξεχωρίζει

Το πρώτο χαρακτηριστικό είναι η ποιοτική πρώτη ύλη, τα αγνά υλικά, που αναζητούνται διαρκώς και αποτελούν  τη βάση για το καλύτερο τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια η διαρκής έρευνα και η εξέλιξη των συνταγών εγγυώνται σε όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα ZEO Bakers σταθερή ποιότητα και πολλές προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Όλη η διαδικασία παραγωγής, συσκευασίας και διανομής γίνεται από την ίδια της εταιρεία, που σημαίνει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο από την πρώτη στιγμή της παρασκευής των προϊόντων της έως και την τελική παράδοση.

Ο συνδυασμός χειροποίητου και σύγχρονης τεχνολογίας είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό μαζί με τις νέες ιδέες και προτάσεις που, όπως θα δείτε ακολουθώντας τα links των καταλόγων, κυριολεκτικά ανοίγουν την όρεξη για δημιουργική χρήση της μεγάλης γκάμας προϊόντων ZEO Bakers.

Μία δεμένη ομάδα, λοιπόν, με προσωπικό που εκπαιδεύεται στην τέχνη της αρτοποιίας καταφέρνει να δώσει λύσεις και να νοστιμίσει το μενού σας αν είστε επαγγελματίας αλλά και τις στιγμές σας αν είστε πελάτης σε κάποιο από τα επιλεγμένα σημεία λιανικής.

Δείτε τους καταλόγους προϊόντων

Οι κατηγορίες των προϊόντων χωρίζονται σε Bake Off, Fresh, Pastries, Retail και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Κατάλογος Bake Off
Κατάλογος Fresh
Κατάλογος Pastries
Κατάλογος Retail

ΖΕΟ Bakers

Διεύθυνση: Ηλιουπόλεως 2, Ωραιόκαστρο
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310632551
Email: [email protected]

Facebook
Instagram