Ο Στέλιος Τσουκιάς live στη Θεσσαλονίκη! Μαζί του ο Θάνος Σταυρίδης στο ακορντεόν και τα πλήκτρα. Στο λαούτο, τη κιθάρα και το βιολί, ο Γιάννης Καρακαλπακίδης.

Ο Στέλιος Τσουκιάς μετά τα δύο επιτυχημένα live στην Αθήνα και τον Σταυρό του Νότου Club, και την παρουσίαση του πρώτου του προσωπικού album, ‘Άγιος Ψεύτης’, συνεχίζει την περιοδεία του και επιστρέφει για ένα ακόμη live στη Θεσσαλονίκη και το Καφωδείο Ελληνικό. Ιδιαίτερες διασκευές, ξεχωριστές ερμηνείες και τραγούδια δικά του από το πρώτο του προσωπικό album συνθέτουν το setlist αυτής της βραδιάς!

Ήδη τα ραδιόφωνα και το κοινό ξεχώρισαν τα «Μη μου μιλάτε για χορούς» και «Τι είναι Αγάπη» τα οποία θα ακούσουμε σε live εκτέλεση, όπως και το ομότιτλο «Άγιος Ψεύτης«, ακριβώς ένα χρόνο μετά την πρώτη εμφάνιση του Στέλιου στη Θεσσαλονίκη. Στο άνω stage του Καφωδείου, ο Στέλιος Τσουκιάς μας υποδέχεται με ένα πρόγραμμα λυτρωτικό και δυναμικό με γνωστά κομμάτια να διαδέχονται δικά του τραγούδια και να μπλέκονται σε ένα medley συναισθημάτων και αναμνήσεων.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ερμηνεία, τραγούδι, ακουστική κιθάρα: Στέλιος Τσουκιάς
Ακορντεόν / Πλήκτρα: Θάνος Σταυρίδης
Λαούτο / Κιθάρα / Βιολί: Γιάννης Καρακαλπακίδης
Σχεδιασμός αφίσας – artwork: Πάνος Ανδριανός
Φωτογραφία αφίσας: Μπάμπης Τσουκιάς

Παραγωγή:
Ark4Art 

 

info
Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου
Καφωδείο Ελληνικό
Ελ. Βενιζέλου 45, Θεσσαλονίκη
Ώρα έναρξης: 22.00
Εισιτήριο: 4€
Τηλέφωνο κρατήσεων: 231 027 9159

Ζωντανή Μουσική