Όταν άνοιξε τις πόρτες του στην nail αρένα της Θεσσαλονίκης τράβηξε τα βλέμματα και δεν άργησε να αποκτήσει το δικό του πιστό πελατολόγιο. Η αγάπη, το μεράκι, η λεπτοδουλειά, η ποιότητα και ο καλαίσθητος χώρος του είναι αρκετά για να μας κάνουν να αφεθούμε στα χέρια τους και να χαλαρώσουμε. Στο Zen exclusive Nails Studio and More στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης φεύγετε πάντα ικανοποιημένοι και έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο.

Απολαύστε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες άκρων (Manicure-Pedicure, εφαρμογή ημιμόνιμου, εφαρμογή ακρυλικού, εφαρμογή gel) και αποτρίχωσης από ένα άρτια εκπαιδευμένο και δημιουργικά ανήσυχο προσωπικό. Θα σας δώσουν τις καλύτερες και πιο φρέσκες συμβουλές, εκείνες που συμβαδίζουν πρώτα με το προσωπικό σας στυλ.

Κορυφαία προϊόντα για εγγυημένα αποτελέσματα

Είναι γνωστό πως τα σωστά προϊόντα φέρνουν και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έτσι, στον χώρο τους μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικά προϊόντα από δημοφιλείς μάρκες για τα άκρα, για το σώμα και για το πρόσωπο και θα έχετε επαγγελματικό αποτέλεσμα και στο σπίτι σας. Ρωτήστε τη συμβουλή του έμπειρου προσωπικού τους, για να προμηθευτείτε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Και για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσφορές που ανακοινώνουν, ακολουθείστε τους στη σελίδα τους στο Facebook, αλλά και στο Instagram.

Αφεθείτε, λοιπόν, στην άψογη περιποίηση και φιλοξενία τους και αποσυμπιεστείτε από την πίεση της καθημερινότητας στο πλήρως relaxing περιβάλλον τους.

Μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό

Το Zen exclusive Nails Studio and More, με αίσθημα ευθύνης, δίνει προτεραιότητα στην υγεία μας, αλλά και στην υγεία των αγαπημένων μας. Για τον λόγο αυτόν διασφαλίζουν την υγιεινή των χώρων τους και των υπηρεσιών που προσφέρουν, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας απέναντι στον Covid19.

Έτσι,

  • όλες οι επιφάνειες απολυμαίνονται σχολαστικά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα,
  • ο χώρος αερίζεται συνεχώς,
  • κατά την είσοδο στον χώρο τους καθαρίζετε με ισχυρό αντισηπτικό τα χέρια σας,
  • υπάρχουν αντισηπτικά μπουκαλάκια σε όλους τους χώρους για κοινή χρήση,
  • προσφέρονται γάντια μιας χρήσης σε όσους το επιθυμούν,
  • όλα τα εργαλεία αποστειρώνονται και επιπροσθέτως ψεκάζονται με αντισηπτικό μπροστά στα μάτια σας,
  • φροντίζουν οι αποστάσεις εργασίας ανά πελάτη να είναι επαρκείς και να μην υπάρχει συνωστισμός και αναμονή

Όλοι οι εργαζόμενοι πλένουν και αποστειρώνουν τα χέρια τους τακτικά και τηρούν αυστηρά όλους τους κανόνες υγιεινής, σεβόμενοι τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές. Σε περίπτωση ασθένειας μη διστάσετε να μεταφέρετε το ραντεβού σας σε μεταγενέστερο χρόνο.

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Βενιζέλου 2, Πανόραμα

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-20:00
Σάββατο 10:00-16:00