Το να φροντίζουμε τον εαυτό μας δεν είναι πολυτέλεια, αντιθέτως μάς υπενθυμίζει με τον πιο απλό τρόπο ότι οι ανάγκες μας είναι σημαντικές. Μπορεί η καθημερινότητά μας να είναι δύσκολη και οι ρυθμοί ζωής ταχύτατοι, οφείλουμε, ωστόσο, να αφιερώνουμε κάποιες ώρες στον εαυτό μας και στην περιποίησή του. Το NOIR Beauty Room, ένας καλαίσθητος και ατμοσφαιρικός χώρος στις Συκιές Θεσσαλονίκης, περιμένει να χαρίσει σε κάθε γυναίκα και άνδρα την περιποίηση που δικαιούται.

Η μίνιμαλ διακόσμηση και τα απαλά χρώματα στους τοίχους θα σας χαλαρώσουν από την πρώτη στιγμή. Το άρτια εκπαιδευμένο και με πολυετή εμπειρία στον χώρο προσωπικό του θα σας συμβουλέψει και θα σας προτείνει τις καλύτερες επιλογές, πάντα σύμφωνα με τον τύπο σας και τα θέλω σας. Η αγάπη και το μεράκι για εντυπωσιακές δημιουργίες οδηγεί πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό είναι και το προσωπικό τους στοίχημα, το οποίο επιβεβαιώνουν σε κάθε τους απόπειρα.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουν

Η ομάδα του Noir προσφέρει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Συγκεκριμένα προσφέρουν:

  • Υπηρεσίες κομμωτηρίου
  • Υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ
  • Αποτριχώσεις

Μην ξεχνάτε να τους παρακολουθείτε στον λογαριασμό τους στο instagram, για να μαθαίνετε πρώτοι τις προσφορές που ανακοινώνουν.

Επαγγελματικά και επώνυμα προϊόντα

Ένα μεγάλο μυστικό ομορφιάς είναι ότι πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς και σίγουροι με τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας περιποίηση. Και το NOIR είναι εδώ για να σας δώσει τις πιο αξιόπιστες προτάσεις για επαγγελματικά αποτελέσματα και στο σπίτι. Αναζητήστε τα επαγγελματικά τους προϊόντα για τα μαλλιά, το πρόσωπο, το σώμα και τα άκρα. Το αποτέλεσμα θα το λατρέψετε, γιατί θα είναι σίγουρα πετυχημένο.

Εμπιστευτείτε το NOIR Beauty Room και απολαύστε το πιο όμορφο ταξίδι ομορφιάς.

Περιποίηση με ασφάλεια 

Η λειτουργία του NOIR Beauty Room προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες για την ασφάλεια και την υγιεινή απέναντι στον Covid19. Έτσι, λοιπόν, η προσέλευσή σας θα γίνεται μόνο με ραντεβού και χωρίς να συνοδεύεστε από άλλο άτομο, παρά μόνο αν είναι ανάγκη. Οι υπάλληλοι σας εξυπηρετούν με γάντια και μάσκα, ο χώρος και τα εργαλεία απολυμαίνονται διαρκώς και κατά την είσοδό σας θα βρείτε αντισηπτικό προς χρήση. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Επταπυργίου 86, Συκιές

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα Κλειστά
Τρίτη-Παρασκευή 09:00-21:00
Σάββατο 09:00-17:00