Ωράριο: 8πμ-11μμ

Γλυκές γεύσεις με ιστορία!

Με καταγωγή από τη γευστική Μικρά Ασία και εμπειρία τεσσάρων γενεών, η οικογένεια Κωνσταντινίδης έχει καταφέρει να κερδίσει μια θέση στις γλυκές προτιμήσεις όλης της Θεσσαλονίκης.
Με δύο καταστήματα διαμάντια της τεχνογνωσίας στην καρδιά της πόλης, ένα στην οδό Μητροπόλεως 119 και ένα στην οδό Ανδριανουπόλεως 8, οι λόγοι για να τα επισκεφτείτε, πολλοί.
Στα ανοιχτά παρασκευαστήρια κάθε καταστήματος, με χειρουργική καθαριότητα παρασκευάζονται τα περίφημα γλυκά μπροστά στα μάτια σας, όπου έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στην απολαυστική διαδικασία δημιουργίας τους.
Όποιο και αν είναι το αγαπημένο σας γλυκό, τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης» έχουν κάτι για εσάς που θα συναρπάσει όλες σας τις αισθήσεις. Από τα λαχταριστά σιροπιαστά Βυρηττού, το φημισμένο μιλφέιγ με την ονειρική γεύση, φτιαγμένο από ολόφρεσκια κρέμα και τραγανή σφολιάτα που «σπάει» σε κάθε μπουκιά μέχρι το πολίτικο αφράτο τσουρέκι τους. Καλοζυμωμένο και αρωματικό αφού είναι φτιαγμένο με τα πιο αγνά και επιλεγμένα υλικά όπως το γάλα Θεσσαλίας, το φρεσκοκοπανισμένο μαχλέπι, τη Χιώτικη μαστίχα που το κάνουν άξιο να κερδίσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη.

Γλυκές δημιουργίες που φτιάχνονται με πραγματικό μεράκι υπό τους ήχους υπέροχων μελωδιών από έμπειρους πιανίστες, ολοκληρώνουν την απολαυστική εμπειρία και των πέντε αισθήσεων για κάθε επισκέπτη.

www.konstandinidis.com

Κατάστημα Καλαμαριάς
Ανδριανουπόλεως 8 Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά 55133
Τηλέφωνο
2310429094
Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 117 Θεσσαλονίκη, Κέντρο 55133
Τηλέφωνο
2310227956