Στις 30 και 31 Ιουλίου, μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων στις 29 του μηνός, οι  δικαιούχοι του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής» θα πρέπει να απευθυνθούν  στον παιδικό σταθμό της επιλογής τους και στις 1,2 και 3 Αυγούστου στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Παύλου Μελά επί των οδών Λήμνου 2 και Καζαντζίδη (γωνία) στη Νικόπολη (από τις 7 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι) , προκειμένου να κατοχυρώσουν θέση για το παιδί τους.

Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία για την εγγραφή

Απαραίτητη είναι η προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών: Voucher, ταυτότητα ωφελούμενης, εξουσιοδότηση ωφελούμενης σε συγγενικό πρόσωπο σε περίπτωση αδυναμίας της να παραστεί η ίδια.

Από 20 Αυγούστου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, η ωφελούμενη μητέρα θα παρουσιαστεί στο κτίριο των Κοινωνικών Υπηρεσιών για την υπογραφή της Σύμβασης, καταθέτοντας ταυτότητα και ερωτηματολόγιο εισόδου. Επισημαίνεται ότι τα βρεφικά τμήματα φιλοξενούν βρέφη από έξι μηνών έως δυόμιση  ετών. Τα νηπιακά τμήματα φιλοξενούν νήπια από δυόμιση  ετών μέχρι να συμπληρώσουν τη νόμιμη ηλικία για την εγγραφή τους στο νηπιαγωγείο.