Μια σύγχρονη κάβα δεν είναι απλά ένα σημείο πώλησης. Πρέπει να έχει ανθρώπους με γνώσεις, να είναι ενημερωμένη και να έχει πάντα κάτι νέο να προτείνει σε όλους εμάς. Μια τέτοια κάβα είναι το Wine House. Ένας χώρος ζωντανό-κύτταρο, που δημιούργησαν ο οινολόγος Ανέστης Χαϊτίδης, με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο του κρασιού, και ο Νίκος Νυφούδης, επιχειρηματίας της εστίασης με εστιατόρια σε Θεσσαλονίκη και Λονδίνο.

To Wine House αγαπάει το ελληνικό κρασί και τις ελληνικές ποικιλίες. Το διαπιστώνει κανείς εύκολα κοιτάζοντας τα ράφια του και συζητώντας με τους ανθρώπους του. Συνεργάζονται με τους παραγωγούς από το αμπέλι και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μας έχουν συστήσει πολλούς νέους οινοποιούς δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα βιολογικά και φυσικά κρασιά. Δε θα βρείτε απλά μια μεγάλη ποικιλία κρασιών αλλά μία προσεκτικά δομημένη λίστα ώστε να καλύψουν όλες τις ανάγκες, είτε πρόκειται να συνοδεύσετε το γεύμα μας με κρασί είτε θέλετε έναν αφρώδη ή επιδόρπιο οίνο ενώ για τις μεγάλες παρέες προτείνει και φιάλες magnum.

Οι βραδιές γευσιγνωσίας που διοργανώνει συχνά είναι ένας ακόμη λόγος να επισκεφθείτε το Wine House. Ειδικοί του κρασιού μοιράζονται τις γνώσεις τους πάντα με μία συγκεκριμένη θεματική ενώ συχνά προσκαλούνται και οινοποιοί. Έτσι οι οινόφιλοι έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στο κρασί και την οινοποιία.

Εκτός του κρασιού, θα βρείτε και ποικιλία αποσταγμάτων αλλά και premium ετικέτες ποτών.

Μπορείτε, επίσης, να αξιοποιήσετε τα καλάθια και τις δωροσυσκευασίες για να κάνετε ιδιαίτερα δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα συνδυάζοντας κρασί και αξεσουάρ ή διάφορες φιάλες ή ποτά, που σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Μία ακόμη ιδιαιτερότητα του Wine House είναι ότι εκπροσωπεί σταθερά Έλληνες οινοποιούς στο εξωτερικό, έχει και έδρα στη Γερμανία και συνεισφέρει στη δυναμική παρουσία του ελληνικού κρασιού στο εξωτερικό και στο άνοιγμά του σε νέες αγορές. Πρόκειται για μια συστηματική προσπάθεια που έχει γίνει σημείο αναφοράς για το Wine House στην πόλη μας και εκτός.

Delivery service  για να απολαύσετε το αγαπημένο σας κρασί όπου και αν είστε

To Winehouse με την υπηρεσία Delivery φέρνει στην πόρτα σας τα πιο εκλεκτά κρασιά για τις περιοχές: Πανόραμα, Πυλαία, Τούμπα, Χαριλάου, Κέντρου Θεσσαλονίκης και Θέρμη.

🍷Τώρα σου φέρνουμε τα κρασιά…στην πόρτα σου!!🍷

👉Μπες στο site www.winehouse.gr διάλεξε τα αγαπημένα σου, κάλεσε στο…

Posted by WineHouse on Monday, 9 November 2020

Με πάνω από 600 ετικέτες κρασιού, καθώς και μια προσεγμένη γκάμα από ποτά, αναψυκτικά, πάγο και εμφιαλωμένα νερά, πλέον μπορείτε να έχετε άμεσα στο σπίτι σας ότι ακριβώς χρειάζεστε, με απόλυτη ασφάλεια. Ξεφυλλίσετε τον κατάλογό τους και βρείτε την καλύτερη οινική συντροφιά.

🛵 Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο: 2310 454187 ή με email στο [email protected]

Website

Facebook

Instagram

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Τζων Κέννεντυ 7, Πυλαία

Τηλέφωνο
2310454187