Η KnowCrunch και το Deree – The American College of Greece, παρέλαβαν στις 21 Ιουνίου 2018, το βραβείο Best Social Media Learning Program  για το  Professional Diploma in Digital & Social Media στο πλαίσιο των Social Media Awards 2018 του 7ο Συνεδρίου e-Business & Social Media World.  

Το συγκεκριμμένο συνέδριο, που διοργανώνεται από τη Smart Press, αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση στη χώρα μας στους κλάδους του e-Business, των Social Media και του Digital Marketing, κι έχει πλέον καθιερωθεί ως το ετήσιο σημείο συνάντησης της αγοράς.

Με αυτή την τιμητική διάκριση, το Professional Diploma in Digital & Social Media παραμένει το καλύτερο και πληρέστερο επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε Digital & Social Media για 3η χρονιά.

«Αυτό το βραβείο ανήκει στην μεγάλη και δυνατή κοινότητα των αποφοίτων μας. Αυτοί μας αγαπούν, είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας, αυτούς επιλέγουν τα brands & agencies, αυτοί είναι η δύναμη μας. Δημιουργούμε εξαιρετικούς επαγγελματίες και αυτοί μας ανταμείβουν συνεχώς. Μεγάλη τιμή.» αναφέρει ο Αποστόλης Αϊβαλής, Managing Partner της aival.com που έχει αναλάβει και το σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Το Professional Diploma in Digital & Social Media είναι το μοναδικό πρόγραμμα με εκπαιδευτικό επίπεδο EQF 5 που καλύπτει το σύνολο των απαιτήσεων ενός σύγχρονου επαγγελματία ή στελέχους επιχείρησης και παρουσιάζεται από έμπειρους εισηγητές και αναγνωρισμένους επαγγελματίες – στελέχη της αγοράς. Παραμένει δε στην κορυφή των προτιμήσεων των υποψηφίων σπουδαστών & των εταιριών της αγοράς, όπως επιβεβαιώνουν και οι αριθμοί: 800 απόφοιτοι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και πάνω από 150 εταιρείες & brands της αγοράς επιλέγουν την KnowCrunch.

Το επόμενο Digital & Social Media Diploma της Αθήνας θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στις σύγχρονες εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του Deree (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή, Αθήνα), ενώ το αντίστοιχο Digital & Social Media Diploma  της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (Οδός 25η Μαρτίου & Παραλία, Θεσσαλονίκη).