Είναι ο Δημήτρης Παυλίδης, ιδιοκτήτης της VISION FILMS, μία εταιρία που ασχολείται αποκλειστικά με τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση γάμων σε όλη την Ελλάδα. Η φωτογραφική ματιά τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας του χαρακτηρίζεται διαχρονική, με μια δόση elegance και αν τον ακολουθήσετε στο προσωπικό του προφίλ στο instagram θα δείτε να ταξιδεύει πολύ συχνά σε διαφορετικούς προορισμούς της Ελλάδας, ανάμεσα στους οποίους είναι και τα αγαπημένα του νησιά Σαντορίνη, Μύκονος και Σκόπελος.

Παρακάτω, κάναμε μια πολύ ειλικρινή κουβέντα με τον Δημήτρη για τον χαρακτήρα του, για τον τέλειο γάμο, για τα στοιχεία εκείνα που τους κάνουν σαν ομάδα να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους του επαγγέλματος, για αυτά που τους εμπνέουν και άλλα πολλά που θα διαβάσετε στην παρακάτω συνέντευξη:

Συνέντευξη/Επιμέλεια: Λυδία Κοκκινά 

1) Ας μπούμε στο ψητό, πες μας για τη φιλοσοφία σας, πώς φαντάζεστε εσείς τον ιδανικό γάμο;

Εμείς σαν ομάδα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο ιδανικός γάμος είναι αυτός ο οποίος
αποτελείται από ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και μια χούφτα ζεστών ανθρώπων να τους συνοδεύει, οι οποίοι ζουν τη στιγμή αυτή στο έπακρο και δεν γυρνάνε με ένα iPhone στο χέρι, αντιμετωπίζοντάς το ως «ένα ακόμα» γεγονός.

Γάμοι με συναισθήματα, όπως αγκαλιές ανθρώπων, χαμόγελα, λόγια του κουμπάρου να πειράξει τον γαμπρό ή ο πατέρας που θα μιλήσει στο μικρόφωνο για την κόρη του, είναι ιστορίες που στο τέλος της ημέρας κάνουν τη διαφορά και είναι ο,τι πιο ιδανικό μπορούμε
να αντικρίσουμε σαν καλλιτέχνες.

2) Ποιες θα ήταν μερικές συμβουλές που θα έδινες σε ένα νέο ζευγάρι που αναζητάει επαγγελματίες για την κάλυψη του γάμου τους;

Αυτό που διακρίνω κάποιες φορές είναι πως τα ζευγάρια αναζητούν τον καλύτερο επαγγελματία για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους. Νομίζω πως το καλύτερο θα ήταν, επειδή υπάρχει και μεγάλος ανταγωνισμός, να αναζητήσουν πρώτα αυτόν που ταιριάζει στην αισθητική του. Στη συνέχεια, θεωρώ πως είναι καλό να γνωριστούν καλύτερα οι δύο μεριές, να αναπτυχθεί χημεία μεταξύ τους, καθώς στην ουσία θα περάσουν όλο τον γάμο τους παρέα.

3) Ποια πιστεύεις ότι είναι τα στοιχεία εκείνα που σας κάνουν να ξεχωρίζετε από τους υπόλοιπους του επαγγέλματος;

Χαμόγελα και διακριτικότητα για αρχή. Μια ματιά στο portfolio μας, στη συνέχεια, νομίζω είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιο ζευγάρι πως έχουμε μια ιδιαίτερη αισθητική και επιπλέον, καλύπτοντας γάμους σε όλη την Ελλάδα μάς δίνει μια πολύ μεγάλη εμπειρία την οποία και θα απολαύσει το κάθε μελλοντικό ζευγάρι που θα μας επιλέξει.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ότι είμαστε μια ομάδα δεμένη που δουλεύει σε αρμονία και προσφέρει σιγουριά στο ζευγάρι που θα μας εμπιστευτεί. Φυσικά, στα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε θα προσθέσω και το high end τελικό αποτέλεσμα που παραδίδουμε.

Και για το τέλος αφήνω το σημαντικότερο κατά τη γνώμη μου στοιχείο και αυτό είναι πως νοιαζόμαστε πραγματικά για τον πελάτη, να γνωρίσουμε το background του και να αποδώσουμε μοναδικά το κάθε event που θα μας εμπιστευτεί.

4) Πες μας κάτι για το εαυτό σου που δεν το γνωρίζουν πολλοί

Ένα που δεν γνωρίζουν πολλοί είναι πως είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος. Με λίγα λόγια μπορώ πολύ εύκολα να συγκινηθώ βλέποντας την ημέρα, που τόσες μέρες οργανώναμε, να εκτυλίσσεται σε έναν πολύ όμορφο γάμο ή με το τελικό υλικό, πριν το παραδώσουμε στον πελάτη. Πάντα με διακατέχουν έντονα συναισθήματα.

Επίσης, κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως ειδικεύομαι προσωπικά στο κομμάτι βίντεο γάμου, καθώς είναι κάτι που λείπει νομίζω από την ελληνική αγορά και είναι το μεγάλο μου πάθος. Οι πελάτες μου, μάλιστα, πολλές φορές μας επιλέγουν για την κάλυψη του γάμου τους, αφού πρώτα έχουν δει κάποιο βίντεο μας.

5) Πώς καταφέρνεις να είσαι τόσο συχνά σε τόσα διαφορετικά μέρη και τι είναι αυτό που σε εμπνέει;

Βρίσκομαι συχνά σε διαφορετικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα χάρη στα ζευγάρια που με επιλέγουν είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό, τα οποία επιλέγουν πολύ συχνά τη χώρα μας για διάφορα events.

To κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση που ταυτόχρονα είναι και πηγή έμπνευσης για εμένα, καθώς καλούμαι να αποδώσω δημιουργικά το κάθε διαφορετικό χαρακτηριστικό και προσπαθώ πάντα να το αποδώσω με μια διαχρονική ματιά.

Σαφώς όταν καλούμαι να καλύψω κάποιο destination wedding είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος, γιατί μου δίνεται η δυνατότητα να γνωρίσω διαφορετικές κουλτούρες ανθρώπων, διαφορετικά έθιμα και φυσικά έχω τη δυνατότητα να επισκεφτώ καινούργια μέρη, κάτι που με ανανεώνει.

6) Πες μας έναν από τους αγαπημένους σου γάμους που κάλυψες αυτή τη χρονιά

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη με πολύ ωραίους γάμους και events, σίγουρα όμως μπορώ να πω ότι ένας από τους αγαπημένους μου ήταν πριν λίγο καιρό στη Σαντορίνη, όπου ένα ζευγάρι από το εξωτερικό, συγκεκριμένα η κοπέλα ήταν από τη Βραζιλία και ο γαμπρός από το Los Angeles, επέλεξε να ανταλλάξει όρκους αγάπης σε αυτό το πολύ γραφικό μέρος. Πέρασα δύο γεμάτες ημέρες με το ζευγάρι και έμαθα πολλά για το πώς γνωρίστηκαν, πώς έγινε η πρόταση γάμου, αλλά και για το πώς κατέληξαν να παντρευτούν στη Σαντορίνη.

7) Πέρα από γάμους καλύπτετε και άλλα events;

Ναι, οτιδήποτε μπορεί να καλυφτεί φωτογραφικά ή σε μορφή βίντεο είμαστε διαθέσιμοι και πάντα ενθουσιασμένοι να συζητήσουμε το οποιοδήποτε ενδιαφέρον project που θα μας προταθεί.