Μπορεί οι καλοκαιρινές εκπτώσεις να τέλειωσαν, οι ευκαιρίες για φθηνές αγορές όμως συνεχίζονται όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν σε χαμηλότερες τιμές από τις αρχικές ακόμη και μέσα στον Σεπτέμβρη.

Δείτε τις ευκαιρίες που έρχονται μέσα στους επόμενους μήνες

Black Friday
Φέτος η Black Friday πέφτει στις 22 Νοεμβρίου 2019. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ψωνίσουν σε χαμηλότερες τιμές, με τους καταστηματάρχες να ελπίζουν ότι θα αυξηθεί ο τζίρος και θα μπουν χρήματα στα ταμεία τους.

Cyber Monday
Τρεις μέρες μετά την Black Friday έρχεται η Cyber Monday όπου οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία για φθηνές ηλεκτρονικές αγορές. Φέτος η Cyber Monday πέφτει στις 25 Νοεμβρίου 2019.

Εκπτώσεις Νοεμβρίου και Σεπτεμβρίου
Πέντε ημέρες μετά τη Cyber Monday, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τις εκπτώσεις του πρώτου δεκαήμερου του Νοεμβρίου. Εκτός από τις παραπάνω συγκεκριμένες ημερομηνίες εκπτώσεων τον Νοέμβριο, οι καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και από τις ενδιάμεσες εκπτώσεις του Σεπτεμβρίου, με ημερομηνίες που δεν είναι συγκεκριμένες κάθε χρόνο. Αυτό ισχύει γιατί σύμφωνα με τον νόμο, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις καθορίζονται σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη, η οποία εκδίδεται μετά από γνώμη του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου και δημοσιεύεται έως την 1η Δεκεμβρίου κάθε έτους.

Οι επόμενες εκπτώσεις είναι οι λεγόμενες χειμερινές που ξεκινούν με τον νέο χρόνο και συγκεκριμένα από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.